JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Anđela i Miloš ispred svih

Lebane: U organizaciji Sportskog saveza opštine Lebane, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, čiji je predstavnik na proglašenju najboljih bila načelnik opštinske uprave Tanja Bogdanović, dodeljena su priznanja najboljim pojerdincima i sportskim kolektivima u miluloj 2020 godini.

Za sportsistu godine izbaran je fudbaler i kapiten FK Radana Miloš Stanković, dok je za sportsikinju godine izabrana, odnosno proglašena odbojkašica OK Radan Anđela Cvetković.

Za najbolju sportsku nadu  proglašena je pionirka odbojkaškog kluba Radan Ljubica Pešić, dok je najbolja sportska nada muška pionir Filip Stanojević iz BK Radan .

Za najboljeg sportskog radnika izabran je Dragan Đokić iz FK Radanički iz Pertata, dok je najbolji trener Dragan Cvetković terener iz O.K. Radana.

Najbvolji sportski kolektiv je FK Radan iz Lebana, član Srpske fudbalske lige-istok, koji je jesenji deo prvenstav završio na 9 mestu, dok je FK Jedinstvoiz Bošnjaca proglašeno za najupešnji sportski kolektiv u mlađim kategorijama.  Dok je za trenera godine u mlađim kategorijama proglašena Danijela  Tošić  iz R.K. Radan.

Dodeljena su i posebna priznanja Aci Kovačeviću bivšem selektoru futstal repezentacije  Srbije i jednom od naboljih igrača malog fudbala kod nas, koji je dao nesebičan doprinos u razvoju sporta na teritoriji opštine Lebane, kao i Lazaru Ranđeloviću trenutno fudbaleru Olipijakosa iz Atine.

Nagrade za životno delu uručene  su . Novici Cvetkoviću  iz K.K. Radan, Jovici Mitroviću Tomilsavu Sokoloviću i Blagoji Coliću  fudbaskim veteranima, Radaovanu Vasiću  bivšem treneru O.K. Radan.

Dok je posthumno priznanje dodeljeno pokojnom rukometašu Radana Nebojši Stankoviću-Čombetu.

Posebno priznanje pripalo je i sadašnjem predsedniku opštine Lebane Ivanu Bogdanoviću za doprinos u razvoju sporta u opštini Lebane.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print