JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Radević novi „kormilar“ Bošnjačana

Bošnjace: Posle šest odigranih kola mimo svih očekivanja FK Jedinstvo iz Bošnjhaca je startovalo loše. Osvojen je samo jedan bod i to na svom terenu protiv SFS Borca u ostalih pet kola zabeleženi su porazi pod dirigentkom palicom trenera Srđana Kocića, koj je po njegovim rečima sam podneo nepozivu ostavku, sa željom da ekipi u nastavku prvenstva krene  bolje i počne da beleži dobre rezultate, svestan da ovako viš ne ide. Dali je to ispravan potez Kocića i Uprave kluba pokazaće već nareno gostovanje lideru na tabeli ekipi FK Jagodini, potom komšiski derbi sa GFK Dubočicom u Bošnjacu i zatim gostovanje ekipi Budućnosti u Popovcu. Teži raspored novi trener Goran Radević nije mogao od Kocića da nasledi kao novi kormilar Bošnjačana.Ali na muci se poznaju junaci.

Reč je o vrlo iskusnom treneru koji je već radio u nekoliko klubova u okruženju, sa bogatom fudbalskom karijerom iza sebe i treba očekivati bolje dane  ovog kluba. Igrački kadar ima, uslove za rad u klubu takđe, jedino su rezultati u ovom trenutku loši, što treba očekivati da se nivo igre podigne na većem stepenu  I tako dođu povolji rezultati po ovaj klub, koji zaslužuje mnogo bolji položaj na  tabeli od ovog sada.

Posetili smo prvi trenig FK Jedinstva koji je održao Goran Radević upozano se sa igračkim kadrom sa kojim Bošnjčani raspolažu u ovom trenutku, svetan da mu neće biti nimalo lako , jer je po mnogima je u opvom trenutku uzeo „vruć kronpir u ruke“.Po završetku treniga zadovljna na prvi pogled ono što je  zatekao je rekao:  Zateko sam izuzetno pozitivnu atmosferu među igračima na prvom treningu u mom novom klubu u Bošnjacu. Na treningu je bilo čak 22 igrača. Sve moje zamisili su odradili besprekorno dobro I savesno.

O svim igračima imam pozitivno mišljenje, vrlo su radni I disciplinovani.  Ako sam sam se prihatio teške obaveze po klub u ovom trentku, sigurno se nećemo predate lako. Na svakoj utakmci ćemo ići na pobedu. Svima nama u klubu je cilj da sakupimo  do kraja jesenjeg dela prvenstva dovoljan broj bodova da pobegnemo sa začelja tabele. Prvo iskušenje je u narednom kolu gostovanje lideru na tabeli ekipi Jagodine , gde ćemo pokušati da domaćinu pružiomo što jači otpor. Tek u narednom kolu kada nam u goste dolazi GFK Dubočica tek tada ću biti u prilici da se uverim u prave vrednosti mog tima. Da nisam verovao u ovaj igrački kadar nebih se sigurno I prihatio ovako teškog posla u ovom trentku bio je jasan Radević. Treningu je prisustvovalo I veći broj pristalica ovog kluba, što govori podatak das vi pa I navijači očekuju bolje dane njihovih ljubimca  u nastavku prvenstva.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print