Nikoli srebro u Subotici

Medveđa: Nikola Mladenović član karate kluba Jablanica iz Meveđe, juče na održanom  Državnom prvenstvu u Subotici u svojoj  Global Federaciji  u borbama preko 72 kg za seniore, osvojio je srebrnu medalju I tako nastavio sa osvajanjem odličja  na velikim takmičenjima  za sebe  i svoj klub. Konurencija je bila izuzetno jaka. Nikola je branio titulu prvaka od prošlu godinu ali nije  uspeo u tome ovog puta, namerio se na domaćeg takmičara , koji je pre svega bio odmoran i oran za borbu.

Umor je ovog puta učinio svoje kaže sa setom Mladenović. Na put smo krenuli sa trenerom Zlatkovićem I još dva takmičara u ranim jutarnjim satima, bukvalno sam iz auta ušao na tatai. Ipak nisam razočarao dao sam sve od sebe  I borio se do polsednji atom snage. U finalnoj borbi protiv domaćeg takmičara morao sam da predam borbu jer mi je pozlilo, tako da sam bio odmoran sigurno bih osvojio ponovo titulu prvaka. Ovako i sa ovom medaljom moram biti zadovoljan, tako sam I dalje ostao član repezentacije Srbije I nadam se da   će na narednom takmičenju biti mnogo bolje.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net