JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PUKOVAC – MLADOST 2:2 (1:1)

Pukovac. Gledalaca: 300. Sudija: Dušan Mitrović (Niš) 7. Strelci: Đorđević u 32. Iskrenović u 60. minutu za Pukovac, Stojadinović u 30. N. Dinić u 46. minutu za Mladost. Žuti kartoni: Kocić, Iskrenmović za Pukovac, N. Dinić, Todorović za Mladost.

PUKOVAC: Cenić 6,5, Veljković 7, Kocić 7, Smiljković 7, Tošić 6,5, Nešić 6,5, Mišić 6,5, Đorđević 7 (Nikolić -), Zlatanović 7, Petković 7, Trajković – (Iskreopvić 8).

MLADOST: A. Mihajlović 7, Tacić 6,5, Petrović 6,5, Stojadinović 7, U. Mihajlović 6, Mišić 6,5, Kostić 6 (M. Dinić -), N. Dinić 7, Stanković 6 (Jovanović -), Marković 6 (Todorović 6), Stamenković 6,5.

Igrač utakmice: Iskrenović.

 

Gosti su se oslobodili velikog pritiska sredinom poluvremena, kada su iz polušanse golom Stojadinovića uspeli da povedu i tako realizovali prvi napad ka golu domaćina. Samo dva minuta kasnije zadovoqena je pravda i domaći su apsolutnu inicijativu krunisali golom mladog Đorđevića, koji je precizno šitirao sa ivice šesnaesterca. Do kraja poluvremena Pukovac je propustio nekoliko zrelih prilaika jer su napadači u azvršnici akcija bili smušeni i neprecizni.

Na samom startu drugog poluvremena odbrana domaćina je napravila kardinalnu grešku. N. Dinić je istrčao sam ispred golmana Cenića, poigrao se sa njim i lagano plasirao loptu u prazan gol za novo vođstvo.

Neumorni Iskrenović, povratnik u ekipu, uspeo je u 60. minutu efektnim golom da izjednači rezultat. Sudija Dušan Mitrović he u finišu utakmice bo na velikim iskušenjima ali je autoritetom uspeo da smiri uzavrele strasti i utakmicu privede kraju. Odlično suđenje su imali i pomoćnici i zaslužuju da budu pohvaljeni.

Za lepu fudbalsku predstavu u Pukovcu pohvale zaslužuje i delegat Stefan Petković iz Niša koji ništa nije prepustio slučaju i postarao se za korektnost, red i disciplinu, što redovno čini kao delegat i kontrolor u Pukovcu.

Mitrović

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print