JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PRVA TROJKA SEDLARČANA

ZONA ZAPAD

 

MLADI BORAC- SLOGA(D) 3:2 ( 0:1)

 

Sedlare. Gledalaca 200. Sudija: Slaviša Jakovljević 7. Strelci: D. Stanojević 64, Saša. Nikodijević 67, Slađan Nikodijević u 90 (KU) za Mladi Borac, N. Ilić u 10, F. Andrejić u 87 za Slogu(D). Žuti kartoni: I. Mitić, S. Petrović ( Mladi Borac), L. Ljubisavljević, L. Milanović, M. Branković ( Sloga).

 

MLADI BORAC: I. Mitić 7, P. Šodolović6,5(S. Branković 7), N. Todorović 7, Saša. Nikodijević,7,5, M. Radojković6,5,(D. Stanojević 7), Slađan Nikodijević 8, S. Petričević 7,(U. Pavlović-), V. Milić 7,D. Tošić 7, (B. Nešić-), M. Radojević 6,5, A. Tasić 7.

 

SLOGA(D): L. Dragićević 6,L. Ljubisavljević 6,(M. Miladinović 6), L. Milanović6, S. Zdravković 6, J. Miladinović 6, F. Andrejić 7, M. Vujičić6,5, M. Branković6, N. Ilić 7, L. Todosijević6 (A. Žiković 6), F. Milošević6,5.

Igrač utakmice: Slađan Nikodijević

Gosti su prvi deo sureta rešili u svoju korist pogotkom N. Ilića još u 10 minutu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu utakmice viđena su četiri pogotka, a odluka o pobedniku je pala u 90 minutu iz kaznenog udarca za domaće. Domaći su preko D. Stanojevića u 64 minutu stigli do izjednačenja, da bi samo tri minuta kasnije Saša Nikodijević preokrenuo u potpunosti rezultat u korist domaćina. Mešutim gosti se nisu predavali i u 87 minutu pogotkom F. Andrejić stigli do izjednačenja. I kada su svi pomislili na stadionu da će biti podele časti gosti su u 90 minutu skrivili kazneni udarac kojeg je izveo i pretvorio u pogodak Slađan Nikodijević i timu iz Sedlara doneo prve jesenje bodove u igri sa vrlo dobom ekipom iz Despotovca .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili