JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VETERAN“ MARJANOVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA: Svetlost ubedljiva protiv Jablanice

PUKOVAC – STADION: Prle (Pukovac) SUDIJA: Nemanja Arsić (Leskovac) 7 GLEDALACA: 100 ŽUTI KARTONI: Tonić, Arsić (FK Svetlost) Ivanović, Zaimi (Fk Jablanica) STRELCI: Marjanović u 21 i 76. minutu, Vidanović u 23 i D. Ilić u 55. minutu za Svetlost.

FK SVETLOST: A. Ilić 7, Vidanović 7,5, L. Jovanović 7, Perović 7, Tonić 7, D. Ilić 7,5, (Đorđević 6,5), U. Jovanović 7 (Pavlović – ) , S. Jovanović 7, Marjanović 8, Mitić 7, Arsić 7 (Đ. Veličković – )

FK JABLANICA: Mitić 5,5, Stošić 6, (Palević 6), Zarić 5,5 (Grozdanović 5,5) , Slavko Rajčević 6,5, Ibraimović 6, Jović 5,5, Stefan Rajčević 7, Ivanović 5,5, Zaimi 6, Savić 6, Dojčinović 6.

IGRAČ UTAKMICE: Dalibor Marjanović 8 (Svetlost)

Juče u Pukovcu je gledan pravi meč sa puno lepog fudbala na obe strane. A ona najveća lepota fudbalske igre golovi juče nisu nedostajali. Šta više, bilo ih je dosta i to svi lepši od lepšeg. Nije Jablanica bila loša, samo je Svetlost bila superiornija u odnosu na ekipu iz Medveđe. Prvih pola sata na stadionu u Pukovcu, su bili za fudbalske udžbenike i Svetlost ih je materijalizovala na pravi način. Prvo je veteran ali samo na papiru, Dalibor Marjanović podsetio na svoje najbolje igračke dane i golom u 21. minutu doveo Svetlost u vođstvo, lepim pogotkom kada je plasirao loptu u gornji desni ugao Mitića, sa oko 15-ak metara. Dva minuta kasnije, još jedna golčina, ovoga puta novajlije Vidanovića koji sa propisne udaljenosti ponovo šalje loptu u mrežu gostiju. Tim rezultatom otišlo se na poluvreme. Igračka dominacija Svetlosti nastavila se u drugom delu, a goleada nastavila se u 55. minutu bombom koju je poslao Damjan Ilić ka golu Mitića. Tačka na i stavljena je od strane onog kog počela, Dalibora Marjanovića – Šilje, koji je i počeo plejadu lepih golova, još jednom golčinom sa oko 20-ak metara i stavio tačku lepu fudbalsku predstavu. Marjanović je sa dva pogotka došao do brojke od 8 golova u 9 mečeva što ga čini drugim najefikasnijim igračem lige.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print