JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA JUG

JABLANIUCA- RADAN 2:2 ( 1:1)

Medveđa: Gledalaca 300. Sudija: Nikola Ničić ( Vranje) 6. Stelci: Šp. Sahiti u 3min, G. Đokić u 62 min, za Jablanicu, F. Zaimi (autogol) u 45+2, Anđelić u 64 za Radan: Žuti kartoni: S. Janković, S. Rajčević, A. Savić, M. Palević, D. Ibrahimović ( Jablanica), Ž. Aleksić ( Radan).

JABALNICA: M. Stamneković 7, A. Krtsić 6,5, G. Đokić 7, S. Janković 7, F. Zaimi 6, B. Mihajlović 6,5, S. Rajčević 7, Šp. Sahiti 7, ( D. Ibraimović-), A. Savić 6,5, M. Palević 6,5, M. Papović6.

 

RADAN: N. Babić 7, S. Stoiljković 7, S. Kostić 6,5 ( M. Cvetković 6), M. Milošević 7, P. Krstić 7, A. Anđelić 7,5, Ž. Aleksić 6 ( N. Živković 7,), M. Stošić 6, M. Stanković 6,5, N. Smiljković 7, O. Stanković 7 ( A. Dojčinović 7).

Igrač utakmice: Andrija Anđelić

Već u 3 minutu radost za domaćina, prvi su došli u voćstvo posle kornera sa leve strane u gužvi pred golom najbolje se snašao Šp. Sahgiti i glavom poslao lotu u nebranjeni deo mreže. Rano voćstvo kao da je poremetilo igru gostiju i uzaludno su pokušavali da dođšu doporavnjanja,

sve do nadoknadu vremena, kada je u gužvi pred golom domaćih štoper F. Zaimi sproveo loptu u sopstvenoj mreži, što je i bio rezultat prvog dela utakmice. I u drugom delu po jedan pogodak na obe strane.

Po drugi put na utakmic domaći su došli u voćstvo u 62 minutu pogotkom G. Đokića, koji je pored zbunjene odbrane savladao nemoćnog babića. Radost domaćina trajala je kratko.

Samo dva minuta kasnije Anđelić je prošao po sredini ušao u kazneni proator i savladao golmana domaćin i tako su gosti po drugi put na utakmici došli do izjednačenja. U nadoknadi vremena gosti su propustili priliku da iz Medveđe odnesu ceo plen. Anđelić je izbio sam pred gol šutirao ali je Stamenković nogama u padu izbacio loptu u korner. Podel na ravne časti u komšiskom derbiju, koji je protekao u fer i korektnoj igri.

V: STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print