JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROMENE U PROKUPLJU: OFK Topličanin sinoć dobio novog predsednika

PROKUPLJE – U pozorišnoj sali Doma kulture u Prokuplju, održana je juče sednica delegata i članova OFK Topličanina, sa temom izbora novog predsednika kluba iz Prokuplja. U 102 godine dugoj istoriji svoga postojanja, Topličanin se trenutno nalazi u borbi za opstanak među srpskoligašima, i predstoji im ni malo laka borba u prolećnom delu. Vruć krompir i ni malo lak posao u ovom trenutku preuzeo je na sebe Nikola Stevanić, 35-godišnjak iz Prokuplja koji se kao ovenčani navijač prokupačkih nebesko-plavih latio mesta predsednika. On seda u fotelju svog kluba, nasleđujući prethodnika Srđana Milićevića. Stevanić kaže da sa sobom u klub dovodi novu garnituru ljudi, pre svega grupu bivših fudbalera i velikih navijača OFK Topličanina. Pred novim predsednikom i upravom će biti težak zadatak, a Stevanić je u kratkoj izjavi za naš sajt otkrio svoje prve planove vezane za klub.

Nikola Stevanić, novi predsednik OFK Topličanin / foto: V. Milutinović

– Prvobitan plan je da se ostane u Srpskoj ligi. U tu misiju mi ulazimo sa decom iz našeg grada, i momcima koji vole ovaj klub i znaju kako se treba boriti za njega. Trenutno imamo 25 igrača u pogonu, poniklih u Topličaninovoj omladinskoj školi, i oni će biti okosnica u našoj ni malo lakoj borbi za opstanak. Kada su u pitanju dugoročni planovi vezani za klub i moje delovanje u njemu, akcenat će biti na jačanju omladinske škole, koja je svojevrsni brend Topličanina, kao i na edukaciji mladih trenera, i težnji ka tome da budemo standardan srpskoligaš. – izjavio je kratko Stevanić za jugsport.
Stevanić je podsećamo, sinoć izabran od strane svih delegata i članova skupštine OFK Topličanina za novog predsednika, a prvi izazovi novom predsedniku predstoje već sredinom marta za kada je zakazan početak prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok. Novom predsedniku i rukovodstvu ekipa našeg portala želi puno uspeha u radu!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print