JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

DOBRIČ OSTAVIO DOBAR UTISAK NA PRVOJ PROVERI: Fk Naša Krila – Fk Dobrič 1:0

BELOTINAC / PEJKOVAC – U prvoj proveri pred nastavak prolećnog dela prvenstva u Zoni Jug, fudbaleri Dobriča iz Pejkovca su poraženi od ekipe Naša krila iz Belotinca koja se nalazi u gornjem dobu tabele u Zoni Istok. Domaćini su u ovom meču iako prijateljskog karaktera bili favoriti i opravdali očekivanja, te zasluženo slavili, ali i ono što vredi pomenuti jeste da je i ekipa Dobriča tokom celog meča bila ravnopravan takmac na terenu. Meč je obilovao mnoštvom šansi na obe strane, i video se lep fudbal, pravi zonaški. Naša krila su odnela pobedu golom svog napadača mlađanog Danila Mišića, na asistenciju Vladana Stojića u 70. minutu. Dobrič je na prvoj proveri igrao bez Dušana Mladenovića, najvećeg zimskog pojačanja, ali je takođe svoj debi u novom klubu imalo drugo poznato fudbalsko ime, fudbalskoj javnosti u Zoni Jug.

Veljković u svom stilu / foto: priv. arhiva

Golman Nemanja Veljković (24) ponovo se vraća među zonaše i u nastavku prvenstva braniće boje ekipe iz Pejkovca. Veljković koji već ima iskustvo igranja u Zoni imaće veliku ulogu u ekipi Igora Cakića, i biće jedna od glavnih uzdanica u borbi za opstanak.

Jedna od glavnih uzdanica / foto: priv. arhiva

Veljković kaže da je zadovoljan ekipom, i da s nestrpljenjem očekuje prve prolećne izazove.
Vraćam se ponovo u zonski fudbal i s nestrpljenjem iščekujem početak prvenstva. Dopada mi se ekipa, većinu igrača znam i sigurno je da će biti lako da se priviknem na novu sredinu. Ekipa ima perspektivu i jasan cilj, a to je opstanak, misija nije ni malo laka, ali je zato izazov i motiv veći. Maksimalno sam motivisan i željan kvalitetnog fudbala. Ulazim u novu avanturu zreliji i iskusniji i sa željom da pomognem maksimalno svojim partijama ekipi. Najviše me raduje kvalitetan odbrambeni bedem ispred gola koji će biti najjači naš adut u prvenstvu. – rekao je kratko Veljković za naš sajt.
Povratak u velikom stilu Veljković je nagovestio u nedelju sa nekoliko kvalitetnih intervencija, pogotovo u situacijama 1 na 1 koje su Veljkovićev zaštitni znak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print