JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Vlasine priželjkuje baraž

Lebane. Pripremna utakmica u Lebanu između domaćeg Radana i Vlasine iz Vlasotinca bila je prilika da po završetku utakmice koju su Vlasotinčani rešili u svoju korist, malo više razgovaramo sa šefom struke Draganom Nikolićem kako su protekle dosadašnje pripreme Vlasine i kakva su očekivanja  u prolećnom delu prvenstva s obzirom da se nalaze u samom vrhu tabele, sa relanim izgledima da se domognu prvog mesta koje vodi u baraž za popunu Prve lige Srbije.

O proteklom delu priprema šef struke Vlasine na početku našeg razgovora kaže: Nama je ovo danas u Lebanu  bila druga pripreman utakmica i mi radimo dosad na fizičkoj izdrđljivost i brzini.Cilj nam je da naparvimo tu pas igru i bitno nam je da protivnik ne stvara šanse za psotizanje pogodka. Vrhunac umora očekujem za desetak dana, kada će se dostići taj vrhunac. Radimo na otklanjanju neostaka u igri.

Danas smo imali nekih  pet igrača koji  polako shvtaju taj sistem i ulaze u proces rada ali su svi radni i vredni i mislmim da će biti ono pravo šta očekujem od njih do početak prvenstva 6 marata. Mi nismo doveli igrače koje smo želeli da naprave prevagu u timu, ali smo doveli igrače koji će praviti konurenciju i sa kojima se treba raditi.  Radićemo na način koji smo radili poslednjie dve godine. Želim da sa ova tri četiri igrača i jedino pravo pojačanje je isksuni Pejčić  da npravimo pravu konurenciju , jer u ostalom  isuskniji smo za jednu polusezonu među srpskoligaše.   Radićemo da se u potpunosti priključe našem radu igrači koji su bili odsustni to se odnosi pre svega na Šćepanovića i mladog Vlajkovića, koji mnogo obećava . Mislim da on sazreva u dobrog igrača. Danas nam je druga pripreman utakmica igramo sa dva tima i svima  se pruža prilika da se istaknui nametnu i izbore dres prvog tima. Presotale su nam utakmice sa OFK Sinđelićem, Slogom iz Leskovaca, Radnički iz Pirota i genralna proba na našem terenu sa našim zonašem Budućnosti iz Orašjaotprilike 28 febuara.

Pokušaćemo da pojurimo taj barž, jer smo u samom vrhu, ne idemo po svaku cenu idemo strpljivo, korak po korak. Vidite sami  prvenstvo je dugo igra se devetnaest kola, tu su povrede  za nas je svaka utakmica takoreći baražna,  videćmo kako će se sve završiti na kraju prvenstva.

Što se tiče funkcionisanje kluba na relaciji uprava igrač tu sve funkcioniše zaista bezprekorno   od kako sam ja u klubu proteklih tri godina, sve ispalte su na vremei sve je super .Na treningu se radi profesionalno  i uslovi za rad su zaista fenomenalni , vlada u klubu pravi profesionalizam  kako na treningu tako i na utakmicama, što govori i sam plasman na  tabeli i rezultate koje postižemo. Zato ako ne uspemo u ovom prvenstvu  pokušaćemo u narednom da napravimo taj korak više  plasman u viši rang takmičenja.

Što se tiče favorita za osvajanje samog vrha tabele Srpske lige nikolić kaže: Kandidati su ti upravo oni timovi koji su se posle jesenjeg dela prvenstva izdojili. Ja sad nebih lično želeo da kažem ko će bti prvi,  ali mislim da nije u pitanju da imaš najbolje igrače već da imaš najbolji tim. Mi recimo nemamo ko drugi klubovi u svoje redove zvučna ime osim Pejčića, ali po meni najrealnije šanse imaće za osvajanje prvog mesta Timok 1919 iz  Zaječara.

Na kraju našeg razgovra Nikolić je poručio ljuiteljma fudbala u Vlasotincu rečima: Nastavićemo da radimo kako smo dosad radili maksimalno odgovorno, nadam se da će na proleće biti još bolje i tečnije igre našeg tima. Dali će to biti dovoljno ili ne nemogu ništ da uanpred kažem, a navijače očekujemo na tribinama makar nekih trideset posto, Oni su tu da ans podrže.zahvaljujući medijama ni za to nisu bili uskraćeni imali su direktne televiziske prenose bilo da smo igrali kući ili na strani. Tako da na proleće očekujem još bolju i tečniju igru našeg tima

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print