JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Čekmin brojao do sedam u Belanovcu

PRIJATELJSKA UTAKMICA

BSK(Belanovce)- Čekmin 0:7 (0:4)

Belanovce: Igralište u belanovcu. Igrano bez gledalaca. Sudija: Nemanja Arsić(Leskovac). Strelci: Cekić u 3, Mitić u 6, 10, Stamenković u 26, Stanković u 65, Krstić u 80, Momirović u 90 minutu.

FK BSK: Jovanović, Sejdić, Pejčić, Stošić, Veljković, Mladenović, Gopić, Stajić, Azirović, Stoiljković, Dimitrijević. Igrali su još: Minić, Misić, Jović, Janković, Bošković, Stamneković.

FK ČEKMIN: Dimitrijević, N. Tasić, Ilić, P. Marinković, Dimitrijević, F. Vučković, Momirović, Zdravković, Stamenković, Mitić, Cekić. Igrali su još: Stoiljković, Stanisavljević, Stanković, Krtsić, Ilić, S. Micaković, Cvetković, Nedeljković.

Zonaš iz Čekmina bio je u potpunosti superioran u duelu sa niželigašem iz Belanovca  i sa sedam pogodaka u mreži domaćina pokazao da je u potpunosti nadigrao domaćina. Vredno je napomenuti da od sedam postignuta pogodka tri su delo novajlije Cekića, Stamenkvića i Momirovića, pa će po svoj prilici biti dobra pojačanja za prolećni deo prvenstva gde  zonašu iz Čekmina predstoji borba za očuvanje statusa zonaša.  U prvom delu igre domaći igrači su propustili nekoliko prilika  da postignu pogodak, ali je golman gostiju Dimitrijević bio na visini zadatka.

Seriju pogodaka već u 3 minutu igre otvorio je novajlija Cekić, da bi samo tri minuta kasnije prednost udvostručio Mitić a već u 10 minutu  drugim pogotkom istog igrača stvrena opipljiva prednost. Do odlaska na odmor još jedan pogodak za 0:4 u 26 minutu a strelac je bio Stamenković.

U drugom delu  utakmice još tri pogotka gostiju  Stankovića u 85, Krtsića u 80 i konačnih 0:7 u  posednjim minutima igre a strelac je bio novajlija Momirović i dobra najava da su strelci ovog kluba raspoloženi za postizanje golova.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print