JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pustorečani iznenadili lidera Slogu

PRIJATELJSKA UTAKMICA

FK SLOGA-FK PUSTA REKA 0:2 (0:0)

Pečenjvce:Igralište Moravca: Sudija:  Nikoila Đorđević(Leskovac), Strelci: Danijel Stanišić u 60 (KU), Ivanović u 90 minutu.

SLOGA: Janaćković, Stojadinović, Stanisavljhević, Ilić, Mikica Zdravković, Stojković, Radivojević, Marjan Zdravković, Jović, Đorđević, Petrović. Igrali su još: Kostić, Ristić, L. Petrović,Bakterović, Mitić, Stanojković.

PUSTA REKA: S. Stanković, D. Arsić, Danijel Stanišić, L. Petrović, Stojanović, Stojčić, Jovanović, A. Stanković, N. Petrović, A. Arsić, Danilo Stanišić.

Duel dva zonaša Puste reke iz gornjeg dela tabele, i lidera na zabeli Sloge odigran je na neutralnom terenu u Pečenjvcu , gde je uslovni domaćin bilo lider  Sloga iz Leskovca. Bojničani su iznenadili domaćina i sa dva pogotka u drugom delu igre suret rešili u svoju korist.       U prvom delu susreta na samom početku golman Janaćković je nepropisno zaustavio Danila Stanišića u svom kaznenom protoru i sudija Đorđević je bez razmišljanja pokazao na“ kreč“.. Udarac je izveo A. Stanković ali je promašio, tako da je prvi deo sureta završen bez pogodaka, u igri u kojoj je Sloga bila bolji protivnik.

U drugom delu utakmice oba tima su izmenili po nekoliko  igrača, pa su se bolje snašli po rezultatu rezervisti iz Bojnika  i Pusta reka je postigla dva pogotka.

Prvi pogodak na utakmci usledio je u 60 minutu igre iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca , pošto je neko od igrača Sloge igrao rukom u svom kaznenom protoru. Ovog puta siguran izvođač bio je Danijel Stanišić i postigao pogodak za svoj tim.

U poslednjim trenucima utakmice prednost Bojničana udvostručio je rezervisa Ivanović, pošto je Đenić predhodno uputio udarac na gol, golman je kartko odbio loptu na koju je natrčao rezervista Ivanović i manirom iskusnog strelca poslao loptu u nebranjeni deo mreže za konačnih 0:2.

Treneri jednog i drugog tima ispobali su  veći broj svbojih pulen  Midrag Đorđević i  Dejan Cenić i mogu biti zadovoljni pre svega fizičkoj spremnosti , što je u ovom pripremnom periodu najbitnije  za jedan tim koji se nalazi u fazi pripreme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print