JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SIGURNA POBEDA PRAHOVČANA

SRPSKA LIGA ISTOK

 

DUNAV- ĐERDAP 3:0 ( 2:0)

 

Prahovo: Gledalaca 150. Sudija: Grujičić  8. Strelci: Radulović u 18, Jemović u 42, Jezdić u 59(KU).Žuti kartoni: Stojanov, Jemović, Radulović, Mitić ( Dunav).

 

DUNAV: Brkić 7, Kiš 7,5, Odalović 7, (Kitić-),Radulović 7,5 (Stefan Bogdanović -), Popović 7, Cvetannović 7,5, Jezdić 7,5 ( Puljecović 7,5, Jemović 7,5 ( Bogoslovski 7), Mitić 7 ( Slađan Bogdanović 7), Stojanov 7 (Todorović-).

 

ĐERDAP: Stanojević 5,5, Mišić 5 ( Cikanjelović 6), Babić 6, Gačević -), Dragićević 6, Novčić 6, Dzape 6, Mitrović 5,5 ( Marjanović -),Đokić 6, Rudić 6, (Babučić-), Ramović 6, Cvetković 6, (Mihajlović-).

Igrač utakmice: Radulović

Komšiski derbi u Prahovu zasluženo je pripao domaem sastavu, koji je sa tri pogotka rešio pitanje komšiskog derbija. Seriju pogodaka otvorio je već u 18 minutu Radulović da bi Jemović u finišu prvog dela, tačnij eu 42 minutu udvostručio prednost i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu pobeda od tri gola overena je već u 50 minutu iz kaznenog udarca kojeg je izveo Jezdić i postavio konačan rezultat 3:0 za domaći sastav, kojima je pobeda značina mnogo, da se presele u gornji deo tabele, dok je za goste iz Kladova značila beg sa začelja tabele, gde se nalaze u nezavidnom položaju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili