JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Tanasko Rajić ozbiljno se priprema za proleće

Pirot: Fudbaleri Tanska Rajića krajem januara krenuli su sa pripremama za prolećni deo prvenstva gde im je osnovni cilj da sačuvaju titulu prvaka i nakraju Pirotu podare jednog Srpskoligaša , jer to grad fudbala Pirot i zaslužuje.

O pripremnom periodu i ambicijama na proleće predsednik kluba  Milan Ranćić je specijalno za naš portal bio raspoložan za  razgovor tako da prenosimo u celosti njegovu izjavu koji kaže

: Krajem januara krenuli smo sa pripremama  nakon obavljene prozivke. Prozvici je prisutvovao veliki broj igrača, uz opravdano odsutnih koji su zbog obaveza na radnim mestima bili sprečeni da se odazovu. O odlascima i dolascima igrače nebismo želeli mnogo da pričamo, uz napomenu da se pored trenera Bojana Panajotovića  i Branislava Petrovića  stručnom štabu priključio i Nikola Jocić.

Trenira se svakog dana,  i to na  igralištu „kraj kasarne“ takođe i na pirotskom „keju“  i u teretani.  U predstojećem pripremnom periodu  planirano je više prijateljskih utakmica,  radi što boljeg uigravanja tima kako bismo spremno dočekali prolećni deo prvenstva. Želje i  ambicije  svih u klubu su da se zadrži  prvo mesto,  i tako izbori plaslam u viši rang takmičenja , a to je Srpska liga.

Očekujemo na proleće mnogo teže utakmice, ali će i one biti interesantnije jer će nekoliko timova koji su se jesenas izdvojili na vrhu boriti za to prvo mesto.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print