JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Jedinstvo(Paraćin)-OFK Sinđelić 2:2 (1:1)

Paraćin:Igrano na stadionu u Paraćinu. Bez gledalaca: Sudija:Lazar Nikolić(Paraćin)

Stelci: Crnojački u 44, Stanisavljhević u 70 za Jedinstvo, Velinov u 27, Stoicev u 60 za OFK Sinđelić.

JEDINSTVO: Jokić, Dajić, N: vasić, Tomić, Radovanović, Đukić, Petković, Crnojački, Radivojević, Kostadinović, Milneković. Igrali su još: Milenković, K. Vasić, M. Radovanović, Koković, Vučić, Jovanović, Stanković, Stanisavljević.

OFK SINĐELIĆ: Cvetanović, Ristić, M. Petrović, Jović, Mršević, Zajić, Velinov, Novković, Stefanović, Jovanović, D. Petrović. Igrali su još: Savić, Kocić, Radenković, Stamenković. Stanković, Tasković, Stoicev, Dinić, Arsenović, Mančić.

Duel dva Srpskoligaša u Paraćinu zavšen je podelom na ravne čsti. Gopsti su dva puta vodili, domaći stizali do izjednačenja i na kraju relan ishod u kom etreneri jednog i drugog tima trebaju biti zadovoljni prikazanom igrom svojih izabranika. Isprobali su sve raspoložljive snage, tako da je svako od njih dobio priliku.

Gosti su prvi došli u vboćsvo u 27 minutu sa trelac je Velinov , nakon greške  Petkovića na sredini terena ulsedila je kontra gostiju  i Velinov je izbio sam ispred golmana Jokića  i plasirao loptu u sam donji desni ugao.

U samom finišu prvog dela igre domaći po prvi put stižu do izjednačenja a strelac je Crnojački.  Korner sa leve strane  izveo je petković,  na drugu stativu najviši u skoku  j ebio Radovanović  koji je vratio loptu na  pet metara  a iz gužve najbolje se snašao  Crnojački  i matirao Cvetanovića. Sa tim rezultaom s eotišlo na zsluženi odmor.

U drugom delu još po jedan pogodak na obe strane. Ponovo su gosti ti koji ponovo dolaze u vočstvo. Igra se 60 minut. Korner sadesne starne   je izvden, golman domaćih Milenković je ispustio loptu i Stoicovu nije bilo tečko da sa nekoliko metara  pošalje lotu u praznu mrežu.

Deset minuta kasnije konačnih 2:2 na utakmci. Centaršut  sa desne strane  Stankovića, Stanisavljević  glavom  sa nekoliko metara zakucava loptu u mrežu gostiju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print