JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ČEKMIN-JABLANICA 5:2 ( 2:1)

Čekmin: Gledalaca 100. Sudija: Marko Žunić(Vinarce) 8. Strtelci: Mitić u 27, 83, Stanisavljević 41, Pešić 82, 85 za Ćekmin, Grozdanović u 39 i 66 za Jablanicu. Žuti kartoni: Đorđević, Dimitrijević (Čekmin)

FK ČEKMIN: Dimitrijević 7, Ivanović 7, Mladenović6 ( Stanisavljević7),  Ilić 7, Stoiljković 7, Dimitrijević 7, Milošević 7, (Tasić 6), Mitić 8, Đorđević 6 ( Cekić 7), Stanisavljević 7 ( Kostić 7); Pešić 8

FK JABLANICA: M.Mitić 6, Stošić 6, Grozdanović 8, Ibraimović 6, Zaimi 6 (Mihajlović 6), Janković 6,5, Rajčević 7, I.Mitić 6, Š. Sahiti 6 ( Filipović 6), Savić 6, Palević6.

Igrač utakmice: Jovica Mitić

Čekminci zasluženo idu u četvrtfinale Kupa Jablaničkog okruga pošto su visoko porazili tim iz Medveđe visokim rezultatom.

U prvom delu tek u 27 minutu preko Mitića domaći su prvi dopli u voćstvo, Da bi gosti u 39 minutu preko svog najboljeg pojedinca na ovoj utakmci dvostukog strelca Grozdanovića uspeli da poravnaju rezultat.Ipak na odmor se otišlo voćstvom domaćinia pošto je Stanisavljević po drugi put na utakmci doveo domaćine u voćstvo.

U drugom delu igre u 66 minutu Grozdanović svojim drugim pgotkom n autakmci poravnava rezultata  i činilo se da će biti neizvesnost do kraja. Međuitim  u polsednjih 7 minuta igre čak tri pogodka domaćina za visoku pobedu. Najpre po treći put na utakmci domaćin dolazi u voćstvo ovog puta strelac je Pešić u 82 minutu da bi minut kasnije u 83 Mitić se po drugi put upisaa u strelce, da bi tačku na visoku pobedu od 5:2 stavio u 85 minutu Pešić takođe svojim drugim golom na utakmici. V.S

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print