ХЕТ ТРИК ИЛИЈЕ СТОЈАНОВИЋА

ТИМОЧАНИН – БРЗИ БРОД

4 : 1(3 : 1)

 

Стадион:Градски, Гледаоца: 300, Судија:Немања Митровић (Прокупље) 7, Стрелци: Илија Стојановић у 2, 5 и 37 мин. и Јовановић у 48 мин. из пенала за Тимочанин, а Ненад Цветановић у 40 мин. за Брзи Брод,

 

ТИМОЧАНИН: Накић 7, Милојковић 7, (од 79 мин. Ранђеловић -) Балтић 7, С.Стојановић 7,5 Коцић 7,5 Здравковић 7,5 (од 75 мин. Мишић -), И. Стојановић 8,5 Петровић 7 (од 67 мин. Милошевић -),  Виденовић 7,5 Славковић 7,(од 75 мин. Младеновић -), Јовановић 8.

 

БРЗИ БРОД: Комљенац 6, П. Костић 6 (од 79 мин. Д. Цветановић -), Д. Костић 6,5 Ђ. Цветановић 6 (од 46 мин. М. Павловић 6), Стојановић 6, Станковић 6 од 64 мин. Недељковић -), Анђелковић 6, (од 85 мин. Андрић -), Стаменковић 6, Тошић 6,5 Н. Цветановић 7, Митровић 6,5 (од 64 мин. Н. Ђорђевић -).

 

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Илија Стојановић (Тимочанин)

 

Већ у другом минуту Комљенац је морао да вади лопту из мреже. Јовановић је центрирао а Илија Стојановић је морао два пута да шутира како би савладао голмана гостију.

Само три минута касније  Јовановић дугом лоптом упошљава Петровића а овај идеално центрира и Илији Стојановићу није било тешко да по други пут матира голмана Брзоброђана.

Након тога још два добра напада домаћих али најпре Саша Стојановић а потом и Јовановић не користе прилике.

У 37 минуту Балтић пролази по страни и упућује добар центаршут. Одбрана гостију интервенише али одбијену лопту користи Илија Стојановић и са руба шеснајестерца шутира и постиже трећи погодак.

И када се чинило да ће се са овим резултатом отићи на одмор гости су извели ударац из угла. Набачену лопту на прву стативу  прескочио је Митровић а из настале гужве Ненад Цветановић се најбоље снашао и убацио лопту у гол немоћног Накића.

Друго полувреме је почело пеналом за Тимочанин. Петровић је ушао силовито у казнени простор гостију при чему је срушен па је судија  Митровић показао на белу тачку. Сигуран са пенала био је Ивица Јовановић.

Као да је четврти гол домаћина преломио утакмицу. Гости нису имали снаге да озбиљније угрозе гол Накића а домаћи тим је рутински утакмицу привео крају.

 

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net