JugSport.net

sportski portal južne Srbije

HET TRIK ILIJE STOJANOVIĆA

TIMOČANIN – BRZI BROD

4 : 1(3 : 1)

 

Stadion:Gradski, Gledaoca: 300, Sudija:Nemanja Mitrović (Prokuplje) 7, Strelci: Ilija Stojanović u 2, 5 i 37 min. i Jovanović u 48 min. iz penala za Timočanin, a Nenad Cvetanović u 40 min. za Brzi Brod,

 

TIMOČANIN: Nakić 7, Milojković 7, (od 79 min. Ranđelović -) Baltić 7, S.Stojanović 7,5 Kocić 7,5 Zdravković 7,5 (od 75 min. Mišić -), I. Stojanović 8,5 Petrović 7 (od 67 min. Milošević -),  Videnović 7,5 Slavković 7,(od 75 min. Mladenović -), Jovanović 8.

 

BRZI BROD: Komljenac 6, P. Kostić 6 (od 79 min. D. Cvetanović -), D. Kostić 6,5 Đ. Cvetanović 6 (od 46 min. M. Pavlović 6), Stojanović 6, Stanković 6 od 64 min. Nedeljković -), Anđelković 6, (od 85 min. Andrić -), Stamenković 6, Tošić 6,5 N. Cvetanović 7, Mitrović 6,5 (od 64 min. N. Đorđević -).

 

IGRAČ UTAKMICE: Ilija Stojanović (Timočanin)

 

Već u drugom minutu Komljenac je morao da vadi loptu iz mreže. Jovanović je centrirao a Ilija Stojanović je morao dva puta da šutira kako bi savladao golmana gostiju.

Samo tri minuta kasnije  Jovanović dugom loptom upošljava Petrovića a ovaj idealno centrira i Iliji Stojanoviću nije bilo teško da po drugi put matira golmana Brzobrođana.

Nakon toga još dva dobra napada domaćih ali najpre Saša Stojanović a potom i Jovanović ne koriste prilike.

U 37 minutu Baltić prolazi po strani i upućuje dobar centaršut. Odbrana gostiju interveniše ali odbijenu loptu koristi Ilija Stojanović i sa ruba šesnajesterca šutira i postiže treći pogodak.

I kada se činilo da će se sa ovim rezultatom otići na odmor gosti su izveli udarac iz ugla. Nabačenu loptu na prvu stativu  preskočio je Mitrović a iz nastale gužve Nenad Cvetanović se najbolje snašao i ubacio loptu u gol nemoćnog Nakića.

Drugo poluvreme je počelo penalom za Timočanin. Petrović je ušao silovito u kazneni prostor gostiju pri čemu je srušen pa je sudija  Mitrović pokazao na belu tačku. Siguran sa penala bio je Ivica Jovanović.

Kao da je četvrti gol domaćina prelomio utakmicu. Gosti nisu imali snage da ozbiljnije ugroze gol Nakića a domaći tim je rutinski utakmicu priveo kraju.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print