JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Dragićević i Drobnjak za budućnost Topličanina

Luka Dragićević rodjen 2004.godine i Nemanja Drobnjak rodjen 2005. godine budućnost su Fudbalskog kluba Topličanina.
Dva bisera prokupačkog fudbala već mesecima treniraju na stadionu kraj Toplice pod budnim okom trenera omladinaca Milosavljević Ivana. Tačni ,odgovorni ,profesionalni i primer kako se brane boje kluba.
Luka Dragićević prošao je pionirsku školu FK “Topličanin” i već rano ga zapazio niški Radnički. Odigrao je tamo nekoliko sezona ,bio standardan igrač u svojim generacijama ,ali na poziv svojih drugova i čelnih ljudi Topličanina vratio se ovog proleća u matični klub ,pokazavši koliko mu znače grad ,porodica i klub.
Veoma sam ponosan što sam se vratio u svoj matični klub ,ovde se osećam kao kod svoje kuće. Imamo odlične uslove za rad i daću sve od sebe da Topličanin vratimo gde pridada ,izjavio je mladi Dragićević.
Nemanja Drobnjak je od cicibana član omladinske škole FK “Topličanin” i sigurno se mnogo očekuje od njega.
Nemanja je uvek tu za klub i uprkos brojnim pozivima klubova iz okruženja ,veran je kao pas svom klubu.
Topličanin je moja druga kuća ,srećan sam što sam deo ovako velikog kluba. Braniti boje kluba kao što je Topličanin ,velika je čast i privilegija.
Luka i Nemanja su pre svega vaspitani momci ,posvećeni i odani klubu. Sigurni smo da je pred njima blistava karijera ,neka nastave ovako i rezultati će doći vremenom.
Ništa na drugo ne predostaje neg da ovoj  dvojici  „Prokupaćim biserima“ poželimu u ime naj čitanijeg  sportskog portala jugoistoka Srbije pre svega zdravlje, da ih mimoiđu povrede u svojoj karijeri i da jednog dana zaigraju na najvišoj fudbalskoj sceni ne samo kod nas već i van naših okvira,, jer za to ova dva momka  imaju sve prediispozicije………. SREĆNA FUDBALSKA KARIJA OBOJICI

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili