JugSport.net

sportski portal južne Srbije

JEDINSTVO (B)- JEDINSTVO (GS) 3:1 2:0)

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Lazar Andrejevi(Leskovac) 6. Strelci: Gligorijević u 33, Mitić (KU) u 43 , Tasić u 65 za Jedinstvo(B), Blagojević u 53 za Jedinstvo(GS). Žuti kartoni: Tasić (Jedinstvo B).

JEDINSTVO: Mitrović 7, Stevanović 7, Stanojević 7, Mitić 7,5, Stojković 7, Milošević 7 ( Momčilović-), Tasić 8 ( Cakić-), Gligorijević 7,5, Stanković 7 ( Stojković 7), Tošić 7, Radivojević 7,5 ( Ivanović-)

JEDINSTVO (GS)Aleksić 6, Petrović 6 ( Nastić 6), Ristić 6, Stefanović 7, Mladenović 6,5, Alepijević 6 ( Dimitrijević-), Novović 6,5, Trajković 6, Blagojević 7, D. Stefanović 7, S. Stefanović7.

Igrač utakmice: Tasić

Bošnjačani su više želeli od goste iz Gornjeg Stopnja prolaz u dalje takmičenje, pokazali su veću borbenost i na kraju zalsuženo pobedili favorizovanog gosta.

Domaći su prvi došli u voćstvo u 33  minuru strelac je Glihorijević , koji se najbolje snašao u gužvi pred gol Aleksića i poslao lotu u nebranjenideo mreže. U finišu prvog dela pošto je u svom kaznenom prostoru Stevanović oborio Radivojevića, sudija je bez razmišljanja pokazao n akreč. Siguran sa  bele tačke bio je Mitić i udvostručio prednost domaćina, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu viđen je još po jedan pogodak na obe strane . Najpre su gosti preko Blagojevića u 53 minutu postigli počasni pogodak i smanjili prednost na jedan pogodak

.

 

 

Konačan rezuultat usledio je u  65 minutu igre pogotkom najboljeg pojedinca na utakmci Tasića , koji je iskoristio zbunjenost odbbrane gostiju  i nije mu bilo teško da sa nekoliko metara ubaci loptu u nebranjeni  deo mreže i tako sa dva gola prednosti odvede svoj tim u narednu rundu takmičenja.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print