JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Dar Bojničanima za bolje rezultate

Bojnik: Neposredno pred sam početak prvenstva Zona- jug, gde će Bojičani od prvog kola krenuti u  borbu za sam vrh tabele, stigla je oprema od njihovog zemljaka  Živojina Gigić, rodom iz Mrveža, koji već 30 godina živi i radi u Švajcarskoj.

Darivao im je sportsku opremu , lopte, nekoliko garniture komplet sportske opreme za treninge i utakmice, mreže,  i preko dvadesetak fudbalskih lopti, koje su dobro došle za ovaj uzorni fudbalski kolektiv iz Bojnika.

Živojin živi i radi u Semertino, gde je igro fudbal, aktivno, sada je član uprave ovog kluba. Opremu koju je darivao pomogli su mu još donatori iz Kamorino i Monte Karaso, uz obećanje da ovo nije poslednji poklon za Bojničane.

Drago mi je kaže Živojin da sam donirao mom nekadašnjem fudbalskom klubu, gde sam načinio i sam prve fudbalske korake. Raduje me podatak da klub fukcioniše na  čistoj amatreskoj bazi i da su sve fudbaleri iz Pustorečkog kraja. Zahvalio bih se na zahvalnici koju su mi dodeli i po povratak u Švajcarskoj pokazaću je mojim drugovima iz kluba. Da se uvere da mi u Srbiji znamo da cenimo i poštujemo  , kada nam čovek nešto učini lepo. Upravi kluba, igračima  i navijačima Puste reke želim mnogo uspeha u narednom prvenstvu i da im iduće godine doniram kao članovima Srpske lige poručio je Gigić.

U ime FK Puste reke prisutni su bili predsednik Predrag Vidojević, Generalni Sekretar Miloš Aranđelović i šef struke Dejan Cenić i njegov pomoćnik Boban Nikolić, kao i svi fudbaleri ovog kluba.

Ispred FK Puste reke predsednik Predarg Vidojević po uručenju zahvalnice je rekao: Veliko hvala našem zemljaku  Živojinu na ovako  vrednom poklonu, kamo sreće da ima još ovakvih koji misle na naš klub iz inostranstva, malo je takvih. Mi ćemo sve učiniti da  Živojina iduće godine obradujemo plasmanom u viši rang takmičenja. Još jednom mu veliko hvala na opremu koju nam je poklonio i koja nam je preko bila potrebna za još bolje fukcionisanje kluba.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print