JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slađa polovina u Resavicu

Leskovac: Gedalaca – , Sudija: Nikola Babić(Aleksinac) 8. Strelci: N. Stanković u 2, Savić u 45 za GFK Dubočicu, Stevanović u 17, Đorđević u 87 za Rembas: Žuti kartoni: Marković, Stojanović,(GFK Dubočica), N. Jovanović, J. Jovanović(Rembas).

GFK Dubočica: M. Stamenković 7, Marković 7, Z. Stanković 7, M. Stanković 7, Karapandzić 7 ( M. Stojanović-), Mladenović 6, N. Stanković 7 ( Stoiljković-), Savić 7, Stefanović 7, Kostić 6, D. Stanković 6.

REMBAS: Huskić 7, Đorđević 7, N. Joavnović 7, J. Jovanović 7, Stevanović 6, Stojanović 6, Lukić 6 ( Petrov-), Lapčević 7, Ignjatović 6  ( Đorđević 7), B. Jovanović 6, Ristić 6 ( Milunović-).

Igrač utakmice: Đorđević

Kada je već u drugom minutu Nikola Stankovič doveo Leskovčane u voćtsvo čilio se da je pobeda domaćina neminovna, samo pitanje sa koliko golova razlike. Međutim tako nisu milslili fudbaleri iz Resavice. Već u 17 minutu usledilo je porvnjanje rezultata a strelac je bio Stevanović. Domaći po drugi put na utakmci dolaze u voćstvo u polsednjm minutima prvog dela igre , kada se u strelce upiso Dušan Savić i na odmor se otišlo sa mnimajnoj prednosti domaćina.

U drugom delu domćin je uzaludnu napadao stvarao prilike da osigrura sigurnu pobedu, međutim od toga nije bilo ništa. Kada su svi već očekivali minimalnu pobedu svog tima usedio je hladan tuš za sve pristalice domaćeg sastava.

Rezervista Đorđević je postigao  pogodak , poravnao rezultat na 2:2  što je bio i konačan rezultat na utakmici i slađa polovina je otišla za Resavicu. Domaćem sastavu ostaje žal za propuštenom pobedom na premijeri ovog proleća pred svojim navijačima .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print