JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pokupčanke se prošetale u Bojnik

MEDJUOKUŽNA ŽENSKA ODBOJKAŠKA LIGA-LESKOVAC

Bojnik: Sportska hala u Bojniku. Gledalaca 300. Sudiski par: Dušan Cvetković- Milica Stošić (Leskovac). Po setovima: 17:25, 16:25, 13:25

ŽOK: PUSTA REKA: M. Petrović, Gavrilović, Tasić, E. Petrović, Ranđelović, Rajković, Nenadović, Dimitrijević, Kostić, Stojanović, J. Jovanović, D, Jovanović.

ŽOK: TOPLIČANIN: Bogdanović, Krivoluća, Ranđelović, Radosavljević,  Cakić, T. Radosavljević, Stamenković, Angelovska, Radosavljevič, Pavlović, Marković.

Oslabljene domaće odbojkašice  bez najbolje igrašice Marije Mišić nisu mogle dostojno da se suprotave gošćama iz Prokuplja koje su lako rešile sva tri seta u svoju korsit . Tako su u potpunosti nadigrale domaćina u svim elmentima odbojkaške lige. U sva tri seta domaće odbojkašice su osvojile samo 46 poena dok gošće svih maksimalnih 75 znači duplo više.

U prvom setu kao i ostala dva seta, gošće su uvek bile u vočstvo  sa po tri do sedam poena da bi prvi set dobile sa osam poena razlike (17:25) i već u prvom setu najavile da su došle da pobede favorizovanog domaćina.

U drugom setu ista priča na prketu jedino su domaće dostigle u jednom trenutku na poen zastatak( 10:11) ali su se gošće ponovo odlepile rezultatski i taj drugi set dobile sa devet poena razlike (16:25)i već tada je bilo jasno da je domaćin pred porazom.

To se ponovilo i u trećem setu Prokupačanke su dodale još gas i stalno bile u voćstvu  u samom finišu i sa deset poena prednosti ( 13:23) da bi poslednji set dobile sa najvećom razlikom od 12 poena   (13:25) i tako zasluženo pobedile

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print