Medveđanin se „ pozlatio“ u Kraljevu

Meveđa: Na upravo tek danas završenom Prvesntvu  Države  u karateu održanom u Kraljevu  u organizaciji Golbal Karate Federacije   majstor u ovom sportu iz Medveđe Nikola Mladenović član KK Jablanica iz sredine po četvrti put je postao prvak Države u svojoj kategoriji ispod 75 kg svoje masivne težeine, pošto je u borbama u finalu bio bolji od prošlogodišnjeg Šampiona   iz Beograda  i tako zadržao svoje standarno mesto u ovoj repezentaciji  Srbije.

Dobro sam radio i spremno sam otišo po medalju u Kraljevu koja  je sa punim sjajem zasijala na mojim drudima. Ponosam sam na svoj uspeh  i moju Medveđu  koja mi uvek omogućava da se pojavim na ovako velika takmičenja, a ja im se  odužujem na najbolji mogući način medaljama i to uglavnom zlatnog sjaja  bio je jasan Mladenović.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net