JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Raspored III kola liga FS –RIS

Lebane: Vikend koji je pred nama subota i nedelja (30/31 avgust 2019) na programu su utakmice Srpske fudbalske lige i sve četiri zone  pod patronatom FS-RIS-a i počinju u popodnevnom ternimu od 16,30, ma da ima i neke koje se igraju pre podne od 11 časova u Srpskoj ligi  u Nišu i Paraćinu, Zona-jug u Blacu. Još uvek su za ovo doba godine tropske vrućine i ternin početka utakmice je  možda malo raniji, možda je mogao da se pomeri makar za pola sat kanije.

SRPSKA LIGA-ISTOK

Prvog prvog dana vikenda na programu su četri isto toliko drugog dana utakmice. Derbi kola je prvog dana u Jagodini  između Jagodine i OFK Sinđelića, drugog dana u Lebanu Radan i Vlasina, ma da i ostali dueli pobuđuju pažnju ljubitelja fudbala .

PAROVI III KOLA : Subota od 16,30: Prahovo: Dunav – Temnić 1924, Prokuplje. OFK Topličanin- Timočanin. Jagodina: Jagodina – OFK Sinđelić. Leskovac: GFK Dubočica – Rembas. NEDELJA: od 11 šasova: Paraćin : SFS Borac – Moravac-Orion. Niš: Car Konstantin – Jedinstvo(B). Od 16,30: Lebane: Radan-Vlasina. Popovac: Budućnost – Rembas.

ZONA-JUG

U ovom rangu pomalo je pardoksalno da Akademij a-10 iz Prokuplja umesto da svoje utakmice igraju na Gradskom stadionu u Prokuplju, prinuđeni su da budu uslovni domaćini u Blacu. Uprava OFK Topličanina im ne dozovljava korišćenje terena, tako da nisu utakmcu prvog kola sa Moravom iz Vladičinog Hana odigrali.Još jedan klub je uslvoni domaćin to je Polet 1980 iz Lapljeg sela kraj Prištine koji svoje utakmice igraju u Kuršumliji kao domaćini,ali to je opravdano.

PAROVI III KOLA SU: Subota od 16,30: Trgovište –Pčinja- Sloga(L). Baza jug u Bujnovcu: Nebeski Anđeli- Žitorađa. NEDELJA: Od 11 časova. Blace: Akademija-10- Čekmin.  Od 16,30: Gornje Stopanje: Jedinstvo- OFK Kosanica. Blace. Jastrebac- Budućnost(O). Medveđa: Jablanica- Pusta reka. Vranjska banja: Vranjska banja- Morava (VH). Kuršumlija: Polet 1980- Svetlost.

.                                                                   ZONA-CENTAR

U ovoj Zoni sve utakmice su na programu u nedelju od 16,30 .  Pukovac gostuje  Zemljoradniku , OFK Niš na svom terenu posle dugo godina će podeliti megdan sa Napredkom iz Aleskinca, dok će Naša krila 1926  u Belotincu dočekati Moravicu.

PAROVI III KOLA NEDELJA od 18,30: Ražanj: Bukovik- Rudar. Žitkovac: Morava- Malošište. Niš: OFK Niš- Napredak . Orljane: Orljane- Jedinstvo (GM). Balajnac: Zeljoradnik- Pukovac. Belotinac: Naša krila 1936- Moravica. Brzi Brod: OFK Brzi Brod- Svrljig. Vrtište: FK vrtište- Mladost (M).

 

ZONA ISTOK

Zona –istok na programu prvog dana ima četiri isto toliko drugog dana predviđenih utakmica za odigravanje u ovom kolu. Biće nekoliko interesantnih duela , tako da će ljubitelji fudbala biti u prilici da vide dobre utakmice.

PAROVI III KOLA : SUBOTA OD16,30: Zaječar: Timok 1919- Jedinstvo(P). Kladovo: Đerdap- Rajko Mitić. Bogovina: BSK- OFK Bor. Dimitrovgrad. Balkanski- Lužnica.  NEDELJA Od 16,30: Pirot: Tansko Rajić- OFK 019. Zaječar: Kablovi- Lužnica. Negotin: Hajduk Veljko – Rtanj. Slatina: OFK Sltina- Brodoremont.

 

ZONA-ZAPAD

U Zoni-zapad prvog dana vikenda su na programu četiri isto toliko i drugog dana. Derbi prvog dana je u  Paraćunu gde Jedinstvo dočekuje Jastrebca iz Velikog Šiljegovca lidera na tabeli. Drugog dana ugavnom su favoriti domaćini.

PAROVI III KOLA: SUBOTA OD16,30: Despotovac: Sloga- Meševo. Obraž: Juhor- Kušiljevo. Paraćin. Jedinstvo –Jastrebac(VŠ). Ćurpija:  Morava- Levać.  NEDELJA: Sviljanac: Radnički – Bošnjane. Akeksandrovbac: Župa- Mačkovac. Mijatovac: Jedinstvo- Jedinstvo 1936. Rakitovo: OFK Lugomir- Blagotin.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print