JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Najava utakmica 19 kola Zona-jug za 27/28 mart

SUBOTA od 15 H

Bošnjace: Jedinstvo- Pusta reka

Kuršumija. OFK KOsanica- Budućnost(O)

NEDELJA OD 15 H

Alakince: FK Alakince- Gracko

Vranjska banja: FK Vranjska banja- Žitorađa

Gornje Stopanje. Jedinstvo-Sloga(Le)

Pejkovac: Dobrič- Jedinstvo(GR)

Pukovac: Svetlost – Nebeski Anđeli

Medveđa: Jablanica- Čekmin

Prvog dana ovog vikenda u Bošnjacu se sastaju domeće Jedinstvo I Pusta reka iz Bojnika. Domaćin je desetkovan sa kartonima u minulom kolu u Alakicu I dali će biti u mogućnsti da sastavi tim za subotnju utakmcu, uz to ima I povređenih. Tako da je favorit na papiru tim iz Bojnika. Druga utakmica je u Kuršumliji gde se sastaju   OFK Kosanica kao domaćin I gost iz Orašja kod Vlasotinca.   Domačin je favorit na ovoj utakmici ma da I gosti iz predrađa Vlasotinca znaju da odigraju dobro na gostovanju. Pobednik je onaj tim ko bude pokazao više.

Već sutra dan na programu je čak šest utakmica a prvi par je u Alakincu gde se sastaju domaći istoimeni klub I predstavnik Kosova i Metohje Gracko. Apsolutini favorit je domaćin na ovoj utakmci.

Vranjska banja će ugostiti ekipu Žitorađe   i ovaj duel bi trebao da bude dobar   I kvalitetan ali pitanje pobedika krajnje neizvesno, ma da se može završiti I bez pobednika.

Derbi kola ujedno I komšiski derbi je Gornjem Stopanju gde će Jedinstvo dočekati lidera na tabeli Slogu iz Leskovca  I na ovoj utakmci neka pobedi fudbal. Domaćinu su bodovi potrebni za što bolji plasman, dok gostu da bi se još više učvrstio na liderskoj poziciji na tabeli.

Derbi začelja igra se u Pejkovcu gde domaći Dobrič dočekuje  Jedinstvo iz Grdelice I jednom I drugom timu bodovi su preko potrebni u borbi za opstanak, pa neka pobedi ko bude bolji.

U Pukovcu  Svetlost koja igra ovog proleća izuzetno dobro  i na ovoj utakmci treba očekivati pobedu domaćina ma da Nebeski Anželi znaju da budu dobri na gostovanju I da se vrate neporaženi.

Poslednji par je utakmica u Medveđi gde Jablanica dočekuje FK Čekmin koji ih je jesenas porazio u Čekminu, pa će domaćin pokušati da im se revanšira za taj poraz, kao I da pokažu da bod osvojen u Bujanovcu nije slučanost.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print