JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

U Bivolju derbi za prvaka

SUBOTA OD 15 H

Ćuprija. Morava 1918-  Temić1924

Kruševac: Jedinstvo 1936- Jatrebac (VŠ)

NEDELJA OD 15H

Bošnjane: FK Bošnjane- OFK Levač

Krušar: Jastrebac- Blagotin

Bivolje: Meševo – Kopaonik

Rakitovo: OFK Lugomir –Jedinstvo(M)

Majdevo:Sloga- Kušiljevo

Obraž: Juhor- Sloga(D)

Prvog dana ovog vikenda na programu su samo dve utakmice  i to u Ćupriji gde Morava 1918 dočekuje temnić 192 4iz varvarina u utakmci gde je apsolutni favort i osvajač nova tri boda. Drug par je u Kruševcu gde če Jedinstvo 1936 ugostiri  Jastrebac iz Velikog Šiljegovca   i na toj utakmici doimaćin je favorit  i treba očekivati sigurnu pobedu.

Prvi par nedeljnog programa je utakmica u Bošnjanu gde će istoimeni klub podeliti megdan sa OFK Lugomirom  i jedan i drugi tim   imaju šanse za pobedu, ma da je moguće očekivati i podelu bodova.

Derbi proleća možda i prvenstva igra se u Bivolju gde će Meševo biti ulsovni domaćin. Utakmica koja može da reši u neku ruku i prvaka u Zona-zapad , ma da ima da se igra još dosta do kraja prvenstvene trke, ali ova  dva kluba uz Moravu iz Ćuprije su glavni kandidati za prvaka. Neka pobedi pre svega fudbal, kao i ko pokaže više na terenu volje, želje i znanja.

U Rakitovu OFK Lugomir dočekuje Jedinstvo iz Mijatovca  i tu je  skoro isti trenutni bodovni saldo na tabeli su tu u sredini  i ko pobedi biće još bolje plasiran tu na sredini tabele ,i povećati šanse za opstanak.

U Majdevu domaća Sloga  koja je u donjem delu tabele  dočekuje ekipu Kušiljeva koja je na šetoj poziciji trenutno na tabeli  pa pobeda domaćina ih približila gostu iz Kušiljeva   i pomerili bi se na tabeli ka sredini.

U Obraž  Juhor dočekuje Slogu iz Despotovca  i ta utakmica  bi trebala da bude dobra fudbalska predstava jer i jedan i drugi tim su u gornjem delu tabele i ko pobedi još više će se učvrstiti  u tom delu tabele, ma da nije isključiva mogućnost nerešenog rezultata.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print