JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U Zona –centar pet utakmice

NEDELJA OD 15 H.

Jelašnica: Rudar – Naša krila 1936

Gornji Matijevac: Jedinstvo –Pukovac

Balajnac: Zemljoradnik- Naisus 1977

Niš: OFK Niš – Malošište

Žitkovac: Morava –OFK Brzi Brod

Ražanj: Bukovik- Deliski vis( 07.04. 20219)

Uz već odustalih Moravice i Vrtišta otkazan je susret  u Ražnju tako da je na programu samo pet utakmica i to sve u nedelju drugog dana vikenda.

Svakako derbi kola i jedan od derbija prolećnog dela prvenstav je u D. Matejevcu gde će megdan da podele da kandidata uz OFK Brzi Brod za osvajanja prvog mesta. Zato je i utakmica poverena sudskoj trojci sa  Super lige Srbije na čelu sa Daliborm Manojlovićem iz Knjaževca , tako da treba očekivati dobru fudbalsku predstavu  na ovom susretu, gde favorita nema, već do pobede može doći samo onaj tim ko pokaže  više fudbalskog umeća na terenu.

U Jelašnici domaći rudar će ugostiti Naša krila iz Belotinca i taj duel bi trebao da bud eu znaku tima iz Bleotinca koji će potražiti rehabilitaciju za poraz od Brzog Broda na svom terenu u minulom kolu.

U Balajncu domaći Zemljoradnik dočekuje Naisus1977 iz Niša gde je favorti i treba očekivati sigurnu pobedu na ovoj utakmci i nova tri boda na njihom saldu.

U Nišu na popularnom Panteleju OFK Niš će ugostiti Malošište i na toj utakmci ishod bi trebao da bude krajnje neizvestan, je ri jednom i drugom timu bodovi su preko potrebni.

Posednji par je utakmica u Žitkovcu između domaće Morave i lidera na tabeli iz Brzog Broda kome je ovo drugo uzastopno gostovanje, gde treba  očekivati dobru fudbalsku predstavu  u kojoj će gosti potražiti nova tri boda  i na ovom gostovanju.

Slobodni u ovom kolu su Napredak iz Aleksinca i Orljane.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print