JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Trsteničani pognutih glava

Lebane: Gledalaca 400. Sudija: Bratislav Jović ( Niš) 8. Stelci: Smiljković u 70 (KU), Lapćević u 75, M. Stanković u 80 (KU), 87 minutu. Žuti kartoni: S. Kostić, N. Smiljković ( Radan), Popović, Simović, Milovanović ( Trstenik PPT). Crveni karton: Simović 80 min. (TrstenikPPT).

FK RADAN: Sokolović – Janković 7, P. Kostić 6, Stoiljković 7, Mitić 6,5, S, Kostić 7, Denčić 6 ( Cvetković 6), Lapčević 7, Dojčinović 7, N. Smiljković 8, M. Stanković 8 ( Grozdanović-), Dodić 7 ( Savić 7).

FK TRSTENIK PPT: Miodragović 6, Apostolović 6, Popović 5, Punoševac 6, Simović 5, Milovanović 7, Andejić 6 ( Mladenović 6), Unić 6, Radivojević6, D, Smiljković 6, Vasiljević 5 ( Matović-).

Igrač utakmice: Nemanja Smiljković

Izvanrednom igrom u drugom delu utakmice domaći fudbaleri su prosto „ pregazili „ Trsteničane . Za razliku od prvog dela igre kada su uspešno odolevali doćem sastavu, u drugom delu ni bleda senka. Ispraćeni su sa četiri pogotka u mreži , ma da je taj skor mogao prema prilikama biti izražen sa većom ralikom.Prvi na utakmci su pripretili domaći napdači u 15 mintu kada je posle kiksa golmana Miodragovića priliku imao M. Stanković. Samo minut kasnije prilika na drugoj stani Unić je bio u šansi ali je sa distance šutirao pored gola. Igrao se 24 minut kada mladi Dodić nije imao sreće, njegov udarac završio je u desnu stativu gola gostiju. Potom beležimo dve prilike Lapčevića u 29 i 40 kada i on pogađa okvir gola.

U samom finišu starhovit udarac igrača gostiju Radivojevića, golman doćih je izboksovao lotu koja je završila u korner. Na odmor se otišlo bez golova, ali je igra bila otvorena sa izrazitim prilikama na obe strane.

U drugom delu igre samo jedan tim na terenu. Fudbaleri domaćina koji su postigli čak četiri pogotka i do vrha napunili mrežu Trsteničana. Međutim, u 48 mintu prvi su zapretli gosti preko Vasiljevićakoji je šutirao glavom pored gola. Da bi samo pet minuta kasnije sudija Jović procenio da start na M. Stankovića nije bio za najstrožu kaznu. Svoju izvanrednu završnicu N. Smiljković je najavio u 65 minutu kada je sa nekih 30 metara šutirao I pogodio stativu. Prav radost za domaćina u 70 minutu , kada je igrač gostiju Smiljković grubo starovo u svom kaznenom prostoru nad M. Stankovćem. Siguran sa bele tačke bio je N. Smiljković.

Samo pet minuta kasnije prednost je udvostučena. Neuspela ofsajd zamka gostuju vešto je umakao rezervista Savić, uposlio Lapčevića koji je manirom iskusnog strelca loptu poslao u nebranjeni deo mreže. Još jedan kazneni udarac i direktan crveni karton za Simovića koji je laktom udario Smiljkovića kada je ovaj bio u poziciji da ugrozi gol Miodragovića. Siguran izvođać bio je M. Stanković i tako povećao prednost na tri gola. Konačnih 4:0 usledili su u 87 minutu. Lapčević je sa leve starne idealno uposlio M. Stakovića koji je raspalio po lopti i ona je završila iza leđa nemoćnog golmana gostiju.

Vredna pobeda Radana u borbi za očuvanje statusa Srpskoligaša nad gostima iz Trstenika kojima takođe gori pod nogama , da ne ispadnu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print