JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pod Kraljevicom overa rezultata iz Požege

Zaječar:   Fudbaleri i Stručni štab Zaječarskog Srpskoligaša Timok1919 inače prvaka Srpske fudbalske lige istok za takmičarsku 2020/21 put Požege ljubitelji fudbala iz čitavog Zaječerskog okruga ispratili su za zebnjom, jer su kolale glasine da njihov domaćin ima tim za respekt i da je glavni kandidat za prelazak u viši rang takmičenja. Međutim Zaječarci nisu mislili tako, verujići u svoj kvaitet, nisu se uplašili i unapred i predali , već su na protiv u utakmicu koje je odigrana u subotu 12 juna ušli hrabro i odvažno i domaćinu pokazali svoj kvaitet. Pobeda od 1:0 mogla je da bude izraženija i sa većim rezultatom da su bar pola prilike realizovali  napadači iz Zaječara, ali je i minimalna pobed odrškrinula vrata Prve fudbalske lige Srbije za takmičarsku 2021 /22 godinu.Možda je i takav aktivan rezultat dobar, da nebi došlo do opustanja .

Bilo kako bilo sve misli sve misli uprave kluba , strućnog štaba, igrača, pa i naravno ljubitelja fudbala okrenute su revanš utakmci koja je na programu u sredu 16 juna u Zaječaru, pod legendarnom Kraljevicom, gde je prilika da se overi ono što je urađeno u Požegi ali opuštanja nema što govore i reči tvorca ovog tima i šef struke Vojkana Rajčića koji pred duel u sredu specijalno za naš portal u telefonskom razgovoru kaže: Pre svega da se zahvalim vašem portlu , pored toga što je dosta udaljen od Zaječara, vi ste mediska kuća  van našeg grada koja je njaviše objavila priloge iz Srpske lige i ja vam  se u ime našeg kluba zahvaljujem.

Bez obzira na velikoj pobedi koju smo ostvarili u Požegi, mi i dalje čvrsto stojimao  na zemlji, bez neke posebe euforije, ali verujemo da smo kadri i sposobni da ostavrimo svoj cilj  za koji smo se borili muktrpno kroz takmičrsku 2020/21 u Srskoj fudbalksoj ligi istok. U Požegi  nije bilo neke posebne taktike, igrli smo znalački bez nekog posebnog resekta prema protivniku i rezultat na kraju je bio povoljna po nas. Ni u Požegi niti u Zaječaru nećemo igrati defanzivno, igraćemo na gol više, što bi se reklo otvoreno  i ne pomišljamo da kući čuvamo stečeni rezultat iz Požege.Svesni smo da nema lakih utakmica , pa neće biti lako ni u revanšu u sredu, jer svaka utakmica nosi svoj traž i lepotu i sve što krasi fudbal. Što se tiče tima svi igrači podjednako konurišu za najbolji sasatav tima, a da bi smo u što mirnijoj atmosferi dočekali revanš,   i zaštitili igrače od svih spoljašnih faktora, već danas popodne idemo u karantin, tu blizu Zaječara i doćićemo pred sam početak utakmice. Suđenje nebih želeo da kometraišem, ali je u Požegi bilo za čistu desetku, što je i demonstrirao Savezni sudija Novak Simović, pa verujem da će tako biti  i u sredu.

Na kraju i moja poruka svim ljubiteljima fudbala ne samo u Zaječaru već i čitavom okrugubi kratko glasila:  Obećavam da ćete  uživati u sredu ko može da gleda  u jednu lepu fubdlaksu predstavu , gde će doći do izražaja kvalitet  fudbala . Verujem u moje izabranike i da ćemo kraj utakmice dočekati uzdigunta čela, i da ćemo mi biti ti koji ćemo se radovati uspehu bio je na kraju jasan šef struke Timoka 1919  Vojkan Rajčić vrsni trener.

Nama u ime našeg sportskog portal ne preostaje ništa drugo negao da prvaku Srpkse fudblalske lige –istokFK Timoku upravi kluba strućnom štabu poželimo još jedan povoljan rezultat  u revanšu  pod Kraljevicom, i da Zaječaru podare Prvoligaški fudbal…….   Fubaleri  i stručni štab predvođeni vrsnim trenerom Vojkanom Rajčićem to mogu, oni to žele i na kraju će i ostavriti uspeh  svog kluba u šta ne treba sumnjati…… SREĆNO !!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print