JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prokupčanima izmako ceo plen na Bubnju

SRPSKA LIGA-ISTOK

CAR KONSTANITIN-OFK TOPLIČANIN 3:3 ( 0:1)

Niš: Sudija. Nikola Babić( Aleksinac) 5. Strelci: M: Todorović u 47,Stamenković u 49, Stupar u 90’3 za Car Kosntsantin, D: Stojković u 20, Janković u 71 I 90 za oFK Topličanin. Žuti kartoni: Marković, Todorović ( Car Kosnatntin), N: Kitić, Paunović(Topličanin). Crveni karton:B. Ilić u 62 (OFK Topličanin).

CAR KONSTANTIN: Stanković 6,5, Njadanović 6 ( Stupar 7), Stamenković 7, Stanisavljević 6 ( Ivanović 6), Marković 6, M. Lazrević 6,5, Bulatović 6,  Todorović 7, (L. Jovanović -), Vasiljević 6, Sekulić 6, Mitić 6.

OFK TOPLIČANIN; Novaković 7, Ilić 6, Agatonović 7, Savić 6,5, N. Kitić 6 ( D. Stranković 6), Kaličanin 8,  Janković 8,(J. Jovanović-), Denić 7, Paunović 7, M. Jovanović ( M. Stanković-), D: Stojković 7.

Igrač utakmice: Janković

Prvi na utakmci pripretili su Prokupčani  za postizanje pogotka već u 10 minutu kada se u prilici našao napdač  N. Kitić,  da bi u 20 mintu gosti prvi došli u vočstvo pogotkom Dušana Stajkovića , posle korenera kojeg je izveo kapiten Kaličanin, da bi strelac za Prokupčane topovskim udarcem smestio lotu u nebarnjeni deo mreže domaćina, što je i bio rezultat prvog dela igre na Bubnju. U drugom delu igre već na samom početku usledio je potpuni preokret u korsit domaćina. Najpre je u 47 mintu   M.  Todorović poravnjao  rezultat na 1:1, da bi samo dva minuta kasnije Stamenković postigao za svoj tim pogodak  I od tog trenutka domaći vode sa 2:1.

Od 62 minuta gosti su ostali sa igračem manje pošto je sudija Babić prestrogo posle igranja rukom isključio  Boška Ilića, što je to revolitirao šefa struke gostiju Pečaranina koji je povukao ekipu u svlaičionici. Posle prekida od nekokoliko minuta utakmica je nastavljena, I gosti se nisu predavali, naprotiv jurišali su  na gol domaćina, što im je urodilo plodom u 71 minutu su preko Jankovića, najboljeg pojedinca na utakmici uspeli da poravnaju rezultat na 2:2. U samom finišu utakmice prava drama na Niškom Bubnju  viđena su  dva pogotka, po jedan na obe starne. Najpre je Janković u 90 mintu topovskim udarcem postigao svoj drugi a za OFK Topličanina treći pogodak, što je izazvalo erupciju oduševljena kod goste, jer su bil na domaku osvajanja sva tri boda. U nadoknadi vremena kojeg je sudija Babić produžio koji samo on zna koliko  rezervista Stupar je iz slobodnog udarca postigao pogdak  i postavio konačan rezultat na utakmci.Podela na ravne časti ali gostima ostaje žal za propuštenom pobedom, koja im je izmakla  u  naodknadi vremena.

Posle utakmce događale su se nemile scene, pa je Uprava OFK Topličanina najavila  zvanično sapoštenje za javnost , koje će objaviti    u toku sutrašnjeg dana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print