PEHAR KUPA FS-JO U RUKAMA LEBANČANA

RADAN-SLOGA 4:1 ( 1:0)

Lebane: Stadion kraja Jablanice. Sudija. Dušan Marek(Leskovac) 8. Strelci: Stefan (T) Kostić u 15, Nastić u 68, 71, Ivanović u 89 za Radan a Jović u 87 (KU) za Slogu. Žuti kartoni: Ivanović, Dodić(Radan9, Mk. Zdravković, Jović(Sloga).

RADAN. M. Ivanović 8, Dodić 7 ( P. Cakić 7), Cvetković 7,5, Dojčinović 7,5, Milošević 7,5, (Stevanović 7), Mariković 8, Ivanović 8, Stefan (T) Kostić 7,5(Nastić 8), Smiljković 7,5, M. Stanković 7,5, Krtsić 7 (Grozdanović7).

SLOGA: Janaćijev 7, Stojadinović 6,5, Ristić 6 ( Nikoli6), D. Pretović 6,5, Ilić 7, MK. Zdravković 7, Stojković 7, Radivojević 6,5, Jović 7, Kostić 7, Đorđević 6,5 ( L. Petrović 6), Mitć 6 ( Stanojković6).

Igrač utakmice: Perica Nastić

Domaći su već u 14 mintu prvi došli u voćstvo evro golom Stefana(T) Kostića izvrednim udrcem sa nekih tridesetak metara kada je lopta zvršilia u sam gornji desni ugao nemoćnog Janaćijevća, koji je samo pogledom ispratio let lote u njegovoj mreži. U 20 mintu Đorđević je pokušao da poravna rezultat  ali se odlični golman Lebanča  Miloš Ivanović

, koji je jedan među najzaslužnih za plasman u finala , pa i danas osvajanjem pehara bravuroznim intervencijama, spasio siguiran pogodak. Ponovo je golman domaćih u 39 mintu pokazao svoj kvaitet kada je sa napadačem Sloge Radivojevićem bio jedan na jedan , ali je izašo kao pobednik, i nije dozvolio da bude savladan.

Sve je krenulo u korist Lebančanau drugpm delu utakmice  ulaskom rezeviste P. Cakića i po gotovu Perice Nastića   koji je u 68 mintu na dodavanje P. Cakića udvostučio prednost, da bi samo tri minuta kasnije na proigravanje  Ivanovića povećao prednost Radana na 3:0 i tada je već bilo jasno pitanje pobednika.

U finišu utakmice još po jedan pogodak na obe strane. Najpre  su Slogaši iz oprvdano dosuđenog kaznenog  udarca u 87 postigli počasni pogodak, da bi samo dva minuta kanije konačan rezultat i tačku na ovu kvaitetnu finalnu utakmcu stavio sve bolji u redovima Radana A.Ivanović za konačnih 4:1 i prelazni pehar zasluženo ide u ruke Lebančana

kojeg je uručio predsednik FS-JO Saša Starčević koji će do iduće godine krasiti vitrine Radana, dok trajni pehar im je urućio Komesar za takmičenje Goran Nedeljković  kapitenu Radana Milošu Stanković. Poraženom timu Slogi pehar je uručio Dušan Petković Generalni sekretar FS-JO Dušan Petković.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net