Почетак школске године – уз поклоне за ђаке прваке

Школска 2020-2021. Година је за ученике основних и средњих школа почела данас, а најмлађим школарцима су упркос епидемиолошкој ситуацији први дани у школским клупама започели на најлепши могући начин.

Координационо тело заопштине Бујановац, Прешево и Медвеђу обезбедило је средства из свог буџета којима је Општинска управа општине Медвеђа за све прваке на територији општинеМедвеђа, набавила школске ранчеве са неопходним прибором за почетак школске године.

Председник општине Медвеђа, дрНебојшаАрсић и његов заменик, Горан Ивановић, су у име руководства општине Медвеђа и Координационог тела Владе РС пожелели малишанима срећан почетак школовања уз наду да ће ова ситуација са вирусом кратко трајати, и свим ђацима и наставном особљу да се што пре врате на редовно праћење наставе по старом програму.

У првом разреду основне школе на територији општине Медвеђа уписано је50 ђака првака који су добили на поклон школске торбе и прибор за школу.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net