JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI UPALILI MOTORE

Pirot: Pod voćstvom trenera Lazarevića fudaberi Radničkog iz Pirota člana Srpske lige istok, gde će po svoj prilici pokuašti da se domognu samog vrha na tabeli, jer je u prošlom prvenstvu Trayal bio neprikosnoven i plasirao se u Prvu ligu Srbije .

O početku priprema šef struke trener Lazarević kaže: Biće dosta promena u timu , jer dosta igračaje na probi, a sa većim brojem igrača se vode pregovori , tako da o imenima ne želimo da govorimo dok se ne realizuju pregovori, ne želimo ništa da govotimo unapred.

U odnosu na prošlu takmičarski sezonu Radnički je zasad ostao bez golmana Lešnjaka, dok Kamenović će po svoj prilici trbuhom za kruhom n aprivremenom radu u Nemačkoj. Očekujemo povratak Bože Mančića, sve zavisi od njegovog zdravstvenog stanja kako se bude oporavio kad je upitanju zdravstveno stanje trenutno.

Dušanić se vratio u svoj matiučni klub Radnički iz Niša. Većina njih je tu biće dosta dešavanja u toku narednih nedjelja . Kompletan tok priprema obavićemo ovde u Pirotu jer imamo na rspolaganju izvanredne uslove za rad, i pripremanje za naredno prvenstvo.

Do početka prvenstva ugovorili smo i pet kontolnih utakmica, tako da ćemo spremno dočekati jesenji deo prvenstva među članove Srpske lige istok.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print