JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U LEBANU ODRŽANO TAKMIČENJE U STRELJAŠTVU

Lebane; U streljani “Gatos” danas je održano opštinkso takmičenje u streljaštvu vazdušnom puškom za osnovce i srednjoškolce sa teritorije opštine Lebane. Na takmičenju su učestvovali OŠ Vuk Karadzić i Radovan Kovačević – Maksim. Pored takmičara tu su bili i većnica za sport pri lokalnoj samoupravi u Lebanu Mira Bogdanović,

Generalni sekretar Sportskog saveza Miroslav Stošić i nastavnici iz OŠ Vuk Karadić Ranko Đorđević i iz OŠ Radovan Konačević- Maksim Hranislav Janković, predsednik i trener streljačkog kluba “gatos” Saša Živković i sudija iz Leskovca Ljubiša Todorović.

Pojedinačno u muškoj konurenciji postignuti su ovi rezultati: 1. Martin Lazarević 184 bodova, Mihajlo Pavlović 161, Nikola Veljković 109, Teodosije Nikolić 109 bodova: Znači prva tri plasirana su lazarević Pavlović dok treće mesto sa po 109 bodova dele Veljković i Nikolić.. 5 mesto je osvojio David Ilić sa 88 bodova, 6. mesto je pripalo Bogdanu Rečkoviću sa 82 doda, , 7 mesto je Viktor Ilić sa 69 bodova i 8 mesto pripalo je Liki Miljkoviću sa 67 bodova.

U kategoriji devojčica Prva je Nikolina Kurtić sa 69 bodova 2. mesto je pripalo Petri Stevanović i 3 mesto je Marta Stanković sa 55 bodova.

U kategoriji srednjoškolaca prvo mesto osvojio je Lazar Tasić sa 24 6 bodova.

Takmičari iz OŠ Vuk Karadzić njih petoro imaju sledeća osvojena mesta: 1. Martin Lazarević sa 184 bodova, 2. mesto Mihajlo Pavlović 161, 3. mesto je Nikola MIljković sa 109 bodova, 4. mesto je Teodosije Nikolić 109 , 5. mesto je Bogdan Rečković sa 82 boda.

Takmičari iz OŠ Radovan Kovačević-Maksim imaju sledeća osvojena mesta: 1. David Ilić sa 88 bodova, 2. mesto je pripalo Viktoru Iliću sa 69 bodova i 3. mesto je Luka MIljković sa 67 bodova.

Takmičenje je proteklo u fer i sportskom nadmetanju bez nijednog problema niti prigovora bilo na organizaciju takmičenja ili suđenje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print