JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PETRA JOŠ JEDAN BISER “VUČICA”

Vučje: U ŽFK Vučice imamnogo talentovanih igračica , zašta su zainteresovani i za njih mnogi klubovi ženskog fudbala. Jedn aod njih je i Petra Krstić koja specijalno za naš portla vrlo rado je pristala da govori i otvorilasrce i dušu.

JUGSPORT: Za početak našeg razgovora najpre se predstavite čitaocima našeg portala ?

PETRA KRSTIĆ: Moje ime je Petra a prezime Krstić , rođena sam 2010 godine i član sam ŽFK “Vučice” iz iz Vučja od jula meseca 2023 godine.

JUGSPORT.NET: Kako si postala člna ŽFK Vučice ?

PETRA KRSTIĆ: Da budem iskrena nikad nisam ni sanjala, niti volela fudbal, ali na nagovor mojih drugarica došla sam na prvi trening u klubu i odmah zavolela fudbal i evo me i danas sam tu.

JUGSPORT:NET: Kako je bilo u početku ?

PETRA KRSTIĆ: Pa bilo je čudno nikad pre nisam loptu šutnula , bukvalno nisam ništa znala , sve je za mene bilo novo, ali interesantno, imala sam veliku podršku isusnih i starijih fudbalerki ali i trenera i predsednika kluba , polako ulazila u suštinu , dobila šansu i iskoristila je. Sada sam član prve postave , ali imam u fudbalu još puno, puno da učim, da bi dostigla svoj vrhunac u fudbalu.

JUGSPORT.NET: Koje su tvoje ambicije u fudbalu?

PETRA KRSTIĆ: Moje ambicije u fudbalu su isključivo vezane za moj klub.Takođe da se usvršavam kao fudbalerka, i zašto ne reći da budem ako ne bolja a ono barem kao Danica, Nađa…..

JUGSPORT.NET: Šta bi na kraju tvog prvog intervijua poručila svim devojčicama?

DANICA KRTSIĆ : Ne oklevajte kao ja jer ćete pogrešiti , fudbal je veoma lep sport, puno lepih druženja, upoznavanja i mogućnosti da se uspe. Na kraju bih pozdravila svoju porodicu koja me podržava, saigračice koje mi daju vetar u leđa. Trenera koji mi daje priliku. Predsednika kluba koji mi je sve ovo omogućio .

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije petri Krstić želimo da joj se ostavre sve želje kako u fudbalu tako i privatnom životu, da izraste upravu osobu u bude dobar čovek.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print