JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

KMF “BELE CRKVE” NE PRIJA BEOGRAD

DRUGA FUTSAL LIGA SRBIJE

 

KMF EKONOMIST- KMF BELE CRKE 5:1 ( 3:1

 

Beograd: Gledalaca 100. SudijeStefan Mihajlović(Ub) 7, Blagoje Mijajlović ( Vršac) 7, Stefan Batinica ( ? ) 7. Strelci: D. Mihić u 2,V. Jovović u 3, Đ. Tomić u 7, M. Denić u 30, S. Popović u 39 za KMF Ekonomac, J. Jovanović u 9 za KMF Bele Crkve. Žuti kartoni: M. Mijajilović, J. Jovanović ( KMF Bele Crkve).

 

KMF EKONOMIST: O. Sekućić 7, S. Popović 7,5, D. Mihić 7,5, V. Jovović 7,5, M. Denić 7,5 —- J. Stanić-, A. Marjanović 7, M. Stamneković7, V. Vier 7, Đ. Tomić 7,5, M. Glavonjić 7, N. Stojanović 7, N. Milosavljević 6,5, S. Jurošević 6,5.

 

KMF BELE CRKVE: D. Miljković 6, M. Popović 6, M. Mijajilović 6, D. Radosavljević 6, J. Jovanović 7— A. Smiljković- , G. Milošević 6, I. Zdravković 6, B. Ilić 6.

Igrač utakmice: D. Mihić

I pored visokog poraza od KMF Ekonomca (5:1) u Beogradu KMF Bele Crkve su kolo pre kraja prvenstva kao novajlile u ligi obezbedili i teoriski optanak. S obzirom da je KMF Kalča pobedila Partenonm u Nišu, od koga tim iz Kuršđumlije ima 3 boda više i bolju međusobni skor, i poraz KMF Leskovca od KMF Gvozdeni Puk u Nišu od kojih imaju 6 bodova više KMF Bele Crkve će i idućeg prvenstva biti član Druge futsal lige Srbije.

U Beogradu su u pred poslednjem kolu pretrpeli visok poraz od 5:1 od ekipe KMF Ekonomac. Za 7 minuta igre na startu primili su 3 pogotka u 2 pogodak je postigao D. Mihić, minut kanije V. Jovović, a četiri minuta kasnije već je bilo 3:0 pogotkom Đ. Tomić i već tada je bilo po nekim predpostavkama rešeno pitanje pobednika. Gosti su počasni pogodak postigli u 9 minutu i na odmor se otišlo rezultatom 3:1 u korist domaćina.

U drugom delu igre još dva pogotka domaćih za visoku pobedu u 30 minutu strelac je bio M. Denić, da bi tačku na visoku pobedu domaćina stavio u 39 minutu S. Popović. Visok poraz koji treba što pre zaboraviti, jer se povoljno završio na kraju.

U poslednjem kolu u subotu koji utakmice igraju svi timovi kao domaćini od 19 h. U Sportskoj hali u Kuršumliji KMF Bele Crkve dočekuje ekipu KMF Kalču iz Niša, koja će imati revijalni karakter, bez nikavog značaja po ishod, jer su i jedni i drugi obezbedili opstalak u ligi i u narednom prvenstvu, gde će tim iz Kuršumlije dočekati kao iskusniji za jednu godinu jer je ovo bilo vatreno krštenje u ovom rangu takmičenje, koje je okončano dobro po ovaj tim , jer će ljubitelji fudbala i naredne sezone gledati drugoligaški mali fudbal, zahvaljujući pre svega igračima i šefu stručnog štaba Dragiši Trojanoviću.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print