Општина Медвеђа уручила уговоре медијима

На основу конкурса за медијске пројекте у 2021. години који је спровела Општинска Управа општине Медвеђа, данас је у Кабинету председника општине, др Небојше Арсића обављено званично потписивање уговора о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања са медијима чији су пројекти одобрени.

За пројекте производње медијских садржаја опредељена су средства у укупном износу од 3.000.000,00 динара.

Од укупно 26 пристиглих пријава на конкурсу, Одлуком комисије средства за суфинансирање медијских пројеката добили су представници 12 медијских кућа.

Уговоре је потписала начелница општинске управе Општине Медвеђа, Светлана Тодоровић са овлашћеним представницима медија.

Начелница ОУ и председник општине Медвеђа су се захвалили представницима медија што су извештавали и информисали грађане општине Медвеђа у протеклој години не само на тему пројеката већ и о свим битним догађајима у општини Медвеђа.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net