JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

“NIŠKI ORLIĆI” U VISOKOM LETU

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

SFS BORAC- OFK SINĐELIĆ 1:3 ( 0:0)

 

 

 

Paraćin: Gledalaca 200. Sudija: Đorđe Anđelković ( Kruševac) 7. Strelci: Gajić u 63 za SFS Borac, Cvetković u 54, Ikić u 79, Ajdarević u 87 za oFK Sinđelić. Žuti kartoni: S. Simić( SFS Borac), Ivečić, Cvetković, Ilić ( OFK Sinđelić).

 

SFS BORAC: Radojković 6, Gajić 6, Veljković 6, Vučić 6 ( Crnković-), Zlatković 7, N. Simić 6, Petković 6, Petrović 6, Svrzić 6,5, Lazić- ( S. Simić 6), Mirković 6.

 

OFK SINĐELIĆ: Stefanović 7, Todorović 6,5 ( Ilić 6,5), Toplaović 7, Jović 7,5, radenković 7, Miljković 6 ( Ajdarević 7), Ivečić 6,5, A. Stojković 7, Ikić 8, Zajić 7, (Petrović-), Cvetković 7

 

Igrač utakmice. Petar Ikić

Vredna pobeda gostiju iz Niša nad vrlo dobrim domaćinom iz Paraćina, pogotcima u nastavku susreta, dok se u prvom delu vodila ravnoprava borba i na odmor se otišlo bez pogodaka.

U drugom delu viđena su sva četiri pogotak,od kojih je prvi načeo mrežu domaćina Cvetković u 54 minutu igre i tako doveo goste u voćstvo. Domaći jedino što su uspeli to je da postignu počasni pogodak u 63minutu i poravnaju rezultat na 1:1. Međutim na sceni stupa najbolji pojedinac utakmice Ikić koji u 79 minutu po drugi put dovodi goste u prednost od jednog gola. U samom finišu tačnije u 88 minutu igre delo je rezervista Ajdarević koji postiže pogodak treći za svoj tim i tako overava sigurnu pobedu na gostovanju u Paraćinu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print