JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ŽITORAĐANI ŽELE BEG SA DNA TABELE

Žitorađa: Pod dirigentskom palicom šefa struke Dragana Gavrilovića fudbaleri Žitorađe član Srpske lige -istok marljivo se priprema za prolećni deo prvenstva gde će sve učiniti da se spase ispadanja, jer su doveli pojačanja , osvežili redove .

Redove Žitorađana pojačali su:Aleksa Janković ( Sinđelić), Andrija Ranđelović(Naša krila), Nikola Stanković(Dinamo -jug), Danilo Stanojković(Dinamo-jug), , i Luka Tasić(Real-Niš). Boje kluba više ne brane Bernić, Vukić, S. Nikolić, P. Stojanović, i Aksentijević. Tako da će ekipa biti izmenjena , ali i mnogo jača.

Što se tiče kontrolnih utakmica zasad su odigrane tri i to: Radnički (omlad.) – Žitorađa 1:1, Žiotorađa – Dinamo jug1:2, Žitorađa – Naša krila 196- 0:1. Predstroji utakmica sa Budućnost iz Popovca u sredu 21 februara , i generalna proba sa OFK Topličaninom u subotu 24 februara.

O dosadašnjem toku priprema sportski direktor Srđan Krstić kaže: Pripreme protiču u najboljem redu. Pripremne utakmice koje smo odigrali nisu merilo prave vrednosti našeg tima. Ekipa je dosta podmlađena i momci su željni dokazivanja. Pokušaćemo da se na proleće dobrim igrama udaljimo sa dna tabele.

Uslove za normalan rad imamo, uprava kluba čini sve napore da stvorimo zdravu atmosferu u klubu i do starta prvenstva kada u prvom kolu odnosno 16 gostujemo timu iz goirnjeg dela tabele OFK Sinđeliću iz Niša bićemo potpuno spremni za start prvenstva. Pojačanja koja smo dovela su kvalitetna i na proleće očekujem bolje igre i veći bodovni saldo rekao je na kraju sa dozom optimizma Krstić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print