JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

MEDVEĐANI OSTALA BEZ KOMPLETNE UPRAVE KLUBA

Medveđa: Večeras je u Sali skupštine opština Medveđa održana Skupština fudblaskog kluba Jablanica  na kojoj su prisustvovali 31 član Skupštine kluba. Među njima i predsednik opštine Nebojša Arsić.

Posle usvajanja dnevnog reda  za ovu Skupštinu usvojen je i zapsinik  sa predhodne Skupštine kluba.

Na dnevnom redu su se našle 5 tačke. 1. Usvajanje zapisnika sa predhodne Skupštine FK JABLANICE 2. Usvajanje finsiskog izveštaja za 2020 godinu 3. Konstantovanja usvajanje ostavke predsednika kluba , Upravnog odbora sportskog direktora kluba  4. Predlog o imenovanju novog predsednika kluba 5. Razmo.

Po drugoj tačci dnevnog reda  predsednik kluba Marko Ivanović detaljno je upoznao članove Skupštine sa sredstvima koja su utrošena u 2020 godinu. Po izlaganju bilo je postavljanih pitanja o izveštaju  na kojiem im je predsednik kluba  obrazložio sve nedoumice. Potom je stavljeno na glasanje i izglasano je jednoglano usvojen budzet za 2020 godinu.

Za narednu tačknu dnevnog reda javio se predsednik kluba Marko Ivanović da iz pre svega privatnih razloga ali uz to i moralnih i nemogućnosi da pruži više fudblaerima i samom klubu koji su sezonu ko nikad  dosad završili na drugom msetu tabele Zona jug sa 28 osvojenih bodova 3 manje od prvoplairane Svetlosti iz Badnjevca. Zato se  zahvaljujem svim igračima , upravi kluba šefu struke Srđanu Kociću na svemu što su pružili klubu za ove tri godine kako sam na čelu kluba, poebno mom najbližem saradniku Stefanu Rajčeviću, sa kojim smo zajedno u paketu podneli ostavku, inače saradnja sa njim je bila na visokom nivou.

Članovi Skupštine su bili pri stavu da ne podnosimo ostavke jer klub trenutno beleži izvanredne rezultate i sa će lokana saamouprava opštine Medveđa pomoći da klub dovoljno sredstva  koja su im potrebna za takmičenje i koja zalsužuju .

Potom je Ivanović dodao. Da bi bilo neozbiljno da povlaćim ostavku i da ostaje pri stavu da više nema dovoljno vremena da se bavi ovim poslom. Da nema protiv da bilo ko dođe na  njegovo meseto  da će se svojski potruditi da  da pomogne bilo kom budućem predsedniku kluba koji dođe na  njegovo mesto ukoliko zatraži  savet ili bilo šta za rad i funkcionisanje kluba.Stavljanjem na glasanje po obrazloženju ostvka je jednoglano usvojena .

Pošto nije bilo nijednog predloga za novog predsednika kluba odlućeno je da se Skupština kluba održi do kraja januara 2022 godine i da  se do tada nađe kandidat koji će obavljati funkciju predsednika FK Jablanice iz Medveđe.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print