JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

BOŠNJAČANI FURIOZNO DO ZONE

Bošnjace: Utakmicama 30 kola završeno je ovogodišnje prvenstvo u Jablaničkoj okružnoj ligi u kojoj su mrtvu trku za prva vodila dva Jedisntva ito iz Bošnjaca i Grdelice. Prvi na ciljusa 2 boda više i inpozantnom gol ralikom stigo je Jedinstvo iz Bošnjaca, koji je na poslednjoj utakmici postavio rekord u tom rangu savladavši Milanovo sa 15:1 i na najbolji mogući način trasirao put među Zonaše gde je bio i pre nekoliko godine.

Promenjena je uprava kluba na čelu sa Milošem Stevanovićem “alfom i omegom” uz saradnike Saše Colića, trenera Igora Mitića, i još nekoliko mladih fudbalskih entuzijasta koji su željni rada u klubu i dokazivanja uspeh nije izostao. Prvenstvo su završili sa 80 osvojenih bodova uz skor 26 pobeda po 2 nerešene i toliko poraza ispred ekipe iz Grdelice koja je sakupila 78 bodova , ali je u međusobnim duelima u oba navrata poražena 2:1 u Grdelici i 4:1 u Bošnjacu.

Proleće je bilo za svaku pohvalu na 15 odigranih utakmica zabeležili su isto toli9ko pobeda uz gol razliku 75 dana i 19 primljena golova osvojeno je 45 bodova najviše od svih , a od direktnog pratioca 5 bodova više.

N asvom terenu u Bošnjacu odigrali su 7 utakmica i zabeležili isto toliko pobeda uz gol razliku 44 datih i samo 5 primljenih golova. Taj skor na gostovanju je takođe inpozantan odigrali su 8 utakmica i zabeležili isto toliko pobeda uz 31 datih i 14 primljenih golova , šro su i kao domaći i gosti najupešniji tim u jablaničkoj ligi.

O prolećnom delu prvenstva “alfai omega” Bošnjačana veliki zaljubljenik u najlepšu sporednu stvar na svetu Miloš Stevanović kaže: Prvo da se zahvalim svim igračima koji su nastupali i nikog nebih posebno hvalio jer su svi dali maksimum za svoj tim na svakoj utakmici. Milina je raditi sa tavom ekipom i trener Igor Mitić nema nikavih problema sa nijednim igračem jer je disciplina na visini. Zasluženo smo osvojili prvo mesto i plasirali se u Zona jug gde ćemo sad biti dva kluba iz Lebanske opštine mi i Radan iz Lebana,

sa kojim želim lepu saradnju, jer se iz iste kase izdržavamo i egzistiramo kao fudbalksi klubovi. Pohvalio bih takođe i ljude sa kojima sam radio nije bilo nikavih problema saradnja je bila na visokom nivou. Već smo se počeli pripremati za Zonksi stepen takmičenja došli su i prvi fudbaleri ali o tome ćemo kasnije. Nadam se rekao je na kraju Miloš da ćemo u Zoni jug takođe igrati dobar fudbal.

V. STEVANOVIĆ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print