JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Medveđani očerupali jastrebove

DRUGA MUŠKA REGINALNA LIGA-ISTOK

Medveđa: Gledalaca 300. Sudiski par: V. Cvetković( Leskovac) – P. Filipović(Niš). Po četvtinama: (21:13, 16;8, 31:16, 15:18 )

KK JABLANICA:Rakić 5, Nešić 5, Andrejević 1, Kostić 11, Zdravković 2, Stošić 9. M.Nikolić 9, Bubalo 20, Dzelatović 6, Stoiljković 14, S. Nikolić 1.

KK JASTREB (Aleksinac): Delćić 16, Ilić 1, Veličković 21, Milenković7, Stevanović 2, Delić 3, Žiovadinović 5.

Igrač utakmice: Danilo Bubalo

Kao i što se očekivalo još jedna vredna pobeda domaćih košarkaša kako bi i dalej zadržali sam vrh tabele na Drugoiligaškom istoku. Sa pola snage, što je u pojedinim momentima takva igra nervirala  trenera Sinišu Stošića, pa je često kritikovao svije igrače za ležernu igru.

Gosti iz Aleksinca su imali na raspolaganju samo sedam košarkaša, što se pokazalo premao da bi se pariralo mnogo boljem domaćinu. U prvoj četrtini  domaći košarkaši su bili bolji i taj period igre rešili u svoju korist sa  osam poena rzlike( 21:13)  što je najviljivalo visoku pobedu. U drugoj četvrtini domaći su bili bolji i taj period igre ponovo rešili u svoju korist sa osam poena razlike(16:08) tako da se na poluvreme otišlo sa 16 pone prednosti u korsit domaćina.

U trećoj četvrtini domaći su zaigrali malo ozbiljnije i taj period igre rešili čak sa 15 koševa razlike. U poslednjoj četrtini gosti su uspeli da taj period igre reše u svju korist  sa tri poena razlike (15:18) ali je bilo premalo da se nešto bitnije promeni.

Visoka pobeda  domaćina čak sa 28 poena razlike i dobra najva pred gostovanje narednog poslednjeg kola prvog dela prvenstav u Nišu i pobedom bi sašuvali sam vrh na tabeli, sadobrim izgledima dau drugom delu budu najozbiljniji kandidat za plasman u viši rag takmičenja što je odavno san Medveđana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print