JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„Max- bet„ ponovo najbolji

Posle dve nedelje nadmetanja ekipa na „Vidovdaskom turniru“ u Lebanu, pod nadivom „ Lebane 2018“ finalnom utakmicom između prošlogodišnjeg pobednika ekipe „Sportska kladionica  Max – Bet“  i ekipe „ Anisa – Hem“ iz Cekavice  završen je 42 za redom trunir, koji je protekao u fer i sportskom nadmetanju. Igralo se u  kategoriji  Petlića, Mlađih i Starijih Pionira, Vetrana i Seniora. Pobedili su najbolji. Organizator turnira „ Sportsko rekreativni centar u Lebanu „  kao i pokrovitelj lokalna samouprava u Lebanu  nagradili su nabolje.

U utakmci za prvo mesto, od prvog trenutka i voćstva od 2:0 se znao već pobednik. Predvođeni  najboljim igračem malog fudbala u nas  Mladenom Kocićem ekipa Max – Bet“suvereno su vladali celom utakmicom. Konaćna pobeda od 5:1 nad ekipom Anisa Hem je sasvim zaslužena. Nagrada prelazni pehar , medalje i diploma, kao i novčana nagrada od 120.000 dinara . Poraženoj ekipi je pripala novčana nagrada od 40.000 dinara, kao i dipoma i medalje.

U utakmci za treće mesto ekipa „ Kokoda“ je bila bolja od „ Telegra – Forte“ takođe visokom pobedom od 5:2  i tako potpuno zasluženoim je pripalo treće meseto na truniru.Nagrada za osvojeno treće mesto je bila 15.000

U kategoriji Vetrana  ekipa „ Alas- MS-2“ je visoko porazila veterane FK Radan čak sa 9:2 predvođeni braćom Trajanovićem iz Niša.Novčana nagrada je iznosila 5.000 dinara.

Odigrane su i utakmice u svim mlađim kategorijama. U kategoriji  Petlića pobednik je GFK Dubočica. U kategoriji mlađih Pionira pobednik je ekipa „Jang – Boy“. U kategoriji  starijih Pionira pobednik je „ Max- Bet“

Za najboljeg igrača turnira u kategoriji Seniora je proglašen  igrač ekipe „ Max – Bet“ Stefan Krstić. Do je najbolji golman Bojan Zdravković iz ekipe „Kokoda“.

U kategoriji Petlića za najboljeg igrača proglašena je devojčica Natalija Božić, dok je naobolji golman Božidar Grbović iz GFK Dubočica.

U kategoriji Mlađih pionira  za najboljeg igrača izabran je Marko Stanojević iz ekipe „ Jang BoY“ , dok je za golmana nejgov drug iz ekipe Andrija Zarić.

U kategoriji Starijih Pionira  izabran je igrač Miloš Najdanović iz ekipe „ Max – Bet“ dok je najbolji golman iz iste ekipe Veljko Miljković.

REZULTATI FINALNE VEČERI:

PETLIĆI:“ GFK Dubočica“ – „FK Radan“ 9:4

MLAĐI PIONIRI: „Jang – Boy“ – „FK Radan“ 2:1

STARIJI PIONIRI: „Mona“ –  „Max- Bet“ 1:7

VETRANI: „Alas MS – 2  „    _ „FK Radan“ 9:2

SENIORI ZA III MESTO:“ Kokoda“ – „Telegra – Forte“ 5:2

FINALNA UTAKMICA SENIORA: „S.K. Max – Bet“  –  Anisa – Hem“ 5:1

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print