JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FK Radan – FK Dinamo 0:2 (0:2)

Lebane: Gledalaca 500. Sudija:  Milan Mitić (Leskovac). Strelci: Taigo u 17, Okuana  u 21 min. Javnih opomena nije bilo.

FK RADAN: M. Mitić,  Stoiljković, Grozdanović, Momčilović, M. Stevanović, Milošević, Dodić, S. Kostić, Nemanja Smiljković, M. Stanković, Stojanović. Igrali su još: Sokolović- janković, Nikola Smiljković, I, Mitić, Cvetković, Denčić, Krstić, S. Stevanović, Jović, Stajić, Zarić, V. Stanković.

FK DINAMO: Đurić, F.Stanković, Atanasković, Jelićić, Lončar, Nedeljković, Taigo, Spasić, Radivojević, Okuana, Vukić. Igrali su još: Stojković, Ratković, Tasić, Jovanović, M : Stanković, Ferdinad, Yu Muran.

Superligaš iz Vranja odigrao je u Lebanu  poslednju kotrolnu utakmicu pred start prvenstva, kada već u prvom kolu gostuju šampionu Crvenoj Zvezdi u Beogradu. Šef struke Vrnajnaca Dragan Antić isprobao je neke igrače ,  za koje je u dilemi  ne samo oko sastava prvog tima , već i dali može na njih da  računa. Pozalo se da ima  dobrih igraču , tu pre svega misli na mlade koji žele afirmaciju.

Prvi pogodak na utakmci u 17 minutu postigao je Taigo, koji je završio jednu akciju svojih suigrača, pošto se najbolje snašao pred svojim golom. Prednost je udvsotručio Okuna izavrednim pogotkom iz takozvanog skraćenog kornera, kojeg je izveo sa desne strane. Lopta je završilia u suprotni desni ugao nemoćnog M. Mitića, što je i bio konačan rezultat na utakmci. Ovo je ujedno posužilo I šef strke  Radana da odigra prvi kotrolni suret sa jednim kvalitenim sastvom kakav je I superligaš iz Vranja koji je nastupio sa kombinovanim sastavom.

Gledaoci su zadovoljni napustili tribune gradskog stadiona, zadovljni onim što su prikazali njihovi puleni u duelu sa renomranim protivnikom. Kod igrača Radana se vidno primećuje da sui m još uvek “ teške noge” jer su tek u početnoj fazi priprema. Sam tok utakmice proteko je u fer i korektnoj igri oba tima. Vidno je bio zadovljan trener Dinama  Dragana Antić fer igrom domaćina I poželeo ja da akd mu se ukaže prilika da ponovo budu gosti u Lebanu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print