JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Kup FS Jablaničkog okruga

Lebane: Gledlaca 200. Sudija:Nemanja Stanković 8 Lebane) 8. Strelci: P. Kostić u 33 , Stajić u 84 minutu. Žutih kratona nije bilo. Igrač utakmice M. Stevanović

FK RADAN: M. Mitić 7, Marjanović 7, Stoiljković 7, I. Mitić 7, M. Stevanović 7,5, Nikola Smiljković 7, P. Kostić 7, Denčić 6,5, Savić 6,5, Dojčinović 7, Stajić 7.

FK JABLANICA: Bojić 7 (Gikić-), Stjković 7, Kostić 6, Ibrahimović 6,5, Jaković 7, Palević 5, Rajčević 7, Ivanović 6, Krivošija 7, Ademović 6 (Sahiti 6), Stoiljković 6 (Maksimović-).

Zalužena pobeda Radana koji je kao i gost iz Meveđa nastupio bez nekoliko standarnih prvotimaca. U fer i korektnoj igri oba tima, koju je krasila borbenost, ipak je viđen dobar fudbal.

Prvu priliku na utakmci imali su gosti u 21. minutu kada je Stoiljković iskosa sa desne strane odlično prodro, ušao u kazneni prostor, uputio udarac ali je golman domaćih bio na pravom mestu.

Prvi pogodak na utakmci usledio je u 33. minutu igre. Posle neuspele ofsajd zamke gostuju, to je vešto iskristio P. Ksotić i pored istrčalog Bojića plasirao loptu u nebranjeni deo mreže. Sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu sve do samog finiša ništa se značajnije nije događalo na terenu. Prednost domaćih udvostučio je maldi Stajić, koji je umako odbrani Medveđana i postigo pogodak za konačnih 2:0 za svoj tim.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print