JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Na stadionu u Medveđi zasijao semofor

Zahvaljujući pre svega ažurnosti predsednika FK Jablnice iz Medveđe od utakmice sa ekipom OFK Niš koju su domaćini dobili sa 1:0 i u nekoj meri povećali šanse za opstanak u Zona – jug, gde im do kraja prvenstva predstoji grčevita borba da se spase ispadanja. Na proleće se igra dobro, međutim jesenas je bilo mnogo loših partija i osvojeno je malo bodova. U ovom trenutku to je jedini semafor u Jablaničkom okrugu koji je u funkciji i pored takvih fudblalskih centrara kao što je Leskovac, Vlasotince, Lebane, Bojnik i drugi.

Tačno posle 92 godine postojanja fudbala u Meveđi, po prvi put je na stadionu kraj Jablanice urađen semafor. Na našu radost i svih ljubitelja fudbala u Medveđi. Došlo je do psotavljanje semafora na našem stadionu. Zahvanost dugujemo Apatiskoj pivari odnosno „Jelen pivo“ i restoranu“ Lovac“ čiji sam ja vlasnik. Akcija je bila u smislu da se u mom restoranu utroši 10.000 flaša pivo i za uzvrat smo dobili velelepi semafor vrednosti 7 milona dinara.

Pored pivare dugujemo zahvanost privatnoj zanatskoj radnji Milisava Stojanovića i njegovom sinu Veljku iz Medveđe. Oni su donirali metalnu konstukciju za semafor. Beogradska firma „TAS“ nam je donirala sa dodatnu nadgradnju da bi na semaforu moglo da se objave spisak igrača i zamene u toku utakmice.

„Želja mi je da uvek na ovom semaforu piše pobeda domaćina. Pored ovoga biće renovirane službene prostorije, kao i izgradnja tribine za 500 gledalaca, kako bi smo našim ljubiteljima fudbala u Medveđi omogućili bolje gledanje utakmica“ bio je jasan prvi čovek FK Jablanice i najveći „krivac“ što se u ovom klubu u poslednje vreme događaju lepe stvari ugledni ugostitelj iz Medveđe Ljubiša Janković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print