JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Leskovčanke dominirale

Leskovac:  U fiskulturnoj sali O.Š  Kosta Stamneković u Leskovcu bili je prilika  da se održi Međuklupsko takmičenje  u Gimnastici žeskog pola između domće GK Dubočice i Sportskog udruženja „Pokret“ iz Vlaslotinca.

Cilj takmičenaj je bilo da se pored druženja  i što bolje upoznavanja devojičica iz ova dva kluba , ujedno i provera  spremnosti pred predstojeće  takmičenje koje pretstoji u Pirotu u Kruševcu naredna dva vikenda. Treneri jednog i drugog tima  bili su u prilici  da steknu pravu sliku, i uvid u  dosadašnji rad kroz treninge koliko su njihove takmičarke spremene za predstojeća takmičenja. Time  su imali uvid kako će dočekati nastupe u velikoj konkurenciji  na Regionalnom Gimnasičkom  takmičenju saveza jugoistočne  Srbije. Na tom takmičenju očekuje se učešće oko 190 devojičica iz 8 gradova i čak 12 klubova.

Da bi sve proteklo organizator se pobrinu i dodelio za prva tri mesta medalje i zahvalnice , koje su uručili najboljima potpredsednik kluba Tanja Cvetković i generalni sekretar Saša Nikolić na kraju takmičenja.

POSTIGNUTI REZULTATI

U kategoriji od I do IV razreda prva tri meseta pripala su: 1. Anđela Cvetković (GK Dubočica), 2. Sofija Ristić (GK Dubočica), 3. Andrijana Stanković (Pokret) a treća mesta pripala su i  Tara Cakić (GK Dubočica), Nika Momčilović

U kategoriji od V do VI razreda  prva tri mesta pripala su:  1.Tara Kocić (GK Dubočica) 2. Jana Kriška(GK Dubočica), 3. Lena Pešić (GK Dubočica).

U kategoriji od VII –VIII razreda redosled je sledeći: 1. Lana Raković ( Pokret) 2. Milica  Pavlović ( GK Dubočica),3. Minja Stojanović (GK Dubočica) 3.

U kategoriji učenica srednjih škola redosled je sledeći: 1. Nadja Jovćić (GK Dubočica) 2. Jovana Manojlović ( GK Dubočica) 3. Majda Marković (GK Dubočica).

Sudije ovog međuklupskog takmičanja bile su: Tanja Cvetković, Mirjana Krgović,  Nađa Jovčić i Kristina Dobrosavljević.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print