JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Komšiski derbi za uživanje

Leskovac: Pred sutrašnje poslednje kolo jesenjeg dela  prvenstva Prve fudbalske lige Srbije, gse u okvoru 17 kola sastaju se domaća GFK Dubočica i  Radnički iz Pirota. Na Konfesenciji za štanpu bili su prisutni  uobičajeno  sekretar kluba Dušan Petković , pomoćni trener Boban Cenić i prvotimac Nikola Stojković, koji su sa optimizmom govorili pred sutrašnju utakmicu. Po uvodnom izlaganju sekretara Dušana Petkovića koji je i najavio sutrašnji komšiski derbi sa Piroćancima , ostalo je prepustio samim akterima sutršenje utakmice .

Najpre se medijama obratio prvotimac Nikola Stojković koji je pred sutaršnji komšiski derbi rekao: U goste nam dolazi ekipa iz našeg dela Srbije iz našeg  FS RIS-a  i reč je o dobrom i organizovanom klubu,  koji su u polsednja nekoliko kola napravili seriju loših rezultata. I oni su kao i mi u prošlom kolu poraženi.  Polsednje kolo je po meni nenkako najteže za igranje, svi smo nekako umorni. Tražimo svoju priliku sutra da se pobedom popravi utisak iz prošlog kola , gde smo izgubili , jer smo odigrali kako nismo planirali. Pobedom želimo da završimo jesenji deo prvenstva  kako treba, da tako odemo na odmor zadovoljni pobedom.

Pomoćni trener Boban Cenić je takođe sa optimizmom i verom u svoje igrače pred sutrašnju utakmicu za javnost   rekao: Mene kao deo stručnog štaba raduje podatak da smo sutra  što se tiče igračkog kadra  kompletni, nema povređenih niti kažnjenih. Svesni smo da imamo pred nama jedan tim koji je od nas isksuniji u ovom rangu takmičenja. Imaju nekih kadrovskih problema, ali to nas ne zanima. Verujem u ove momke koji će sutra izaći na teren i nadam se da ćemo na naše zadovoljstvo pobedom završimo jesenju polusezonu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print