JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prva faza izgradnje “Sijarina spa” pri kraju

Sijarinska Banja u vreme pandemije, kada je sve više turista okrenuto domaćim destinacijama gradi Welnes centar „Sijarina spa“ i rekonstruiše zdravstveni blok u rehabilitacionom centru “Gejzer”. U te svrhe će biti uloženo oko 30 miliona dinara.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić obišao je radove koji se izvode u RHC “Gejzer”. Miloš Filipović, predstavnik ovog banjskog lečilišta navodi da radovi teku planiranom dinamikom, uprkos situaciji sa aktuelnim virusom. Za nekoliko meseci ovaj rehabilitacioni centar će pružiti svojim posetiocima kompletnu ponudu kakvu imaju najbolja srpska i evropska banjska lečilišta.

“Zahvaljujući velikim ulaganjima Vlade Republike Srbije, uskoro se završava prva faza spa centra Sijarina, a posle nekoliko decenija prvi put će krenuti i rekonstrukcija kompletnog rekreacionog i zdravstvenog kompleksa” – ističe predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić.

U pitanju je modernizacija medicinskog bloka, kao i sanacija pojedinih smeštajnih kapaciteta koji se nalaze u mreži zdravstva.

2.jpg

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print