JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Jagodinci ispred svih

Lebane: Minulog vikenda spustena je zavesa na jesenji deo prvenstva Srpske fudalske lige istok. Lider jesenjeg dela prvenstva je FK Jagodina-Tabane , koja je zamalo ispred OFK Sinđelića I Budućnosti iz Popovca. Dok su tu negde na samom vrhuza petama lideru  još Vlasina iz Vlasotinca, SFS Borac iZ Paraćina i OFK Topličanin iz Prokuplja.

Na dnu tabele su najugroženi kad je reč o ispadanju Temnić 1924 i Trstenik PPT koji su sakupili samo 3 odnosno 4 boda u čitavih 15 odigranih kola. Još u zoni opasnosti su Jedinstvo iz Bošnjaca, Rembas iz Resavice , Car Konstantin iz Niša.

U mirne vode su bar prema trenutnom položaju na tabeli Timočanin iz Knjaževca, Radan iz Lebana, Moravac-Orion iz Mrštana, Dunav iz Prahova i GFK Dubočica.

U jesenjem delu prvenstva odigrano je svih 120 utakmica. Nijedna nije prekinuta ili ne odigrana. Uz izvanredne vremenske uslove za igru , gledaoci mogu biti zadovoljni prikazanim kvaitetom fudbala  u ovom rangu takmičenja.

Na 120 odigranih utakmica  timovi kao domaćini zabelžili su 58 pobeda, kao gosti slavili su na 32 utakmice, dok je bez pobednika zavrešeno 30 utakmica. Kada se pogleda statistika sve je tu negde blizu na relaciji domaćin , gost  bez pobednika. Domaćini su najviše pobednici bili u 3 i 9 odigranom  kolu na 6 odigranih utakmica kao pobednici, dok po pobedu manje imali u prvom i jedanaestom kolu. Najmanje pobeda na svom terenu imaju timovi u 10 kolu samo na jednoj utakmci, zatim po 2 pobede u osmom i poslednjem 15 kolu.

Kad je reč o pojedinačnim pobedama klubova na svom terenu najviše pobeda imaju Jagodina- Tabane  sa 7 utakmica, potom OFK Sinđelić sa 6 pobeda, Budućnost i Radana sa po 5 pobeda. Dok najmanje pobeda na svom terenu imaju Rembas, TrstenikPPT , Temnić 1924 samo po 1 pobedu.

Kao gosti klubovi su bili najuspešniji  u sedmom i osmom kolu kada su zabeležili po 4 pobede, dok po 3 pobede imali  u prvom, četvrtom, šetom, i trinaestom kolu. Bez slast pobede su u 14 kolu, dok po  1 pobedu su zabeležili u trećem, petom, devetom, jedanaestom kolu.

Kad je reč o pojedinačnom učinku klubova kao gost najuspešniji tim ove jeseni je sa  4 pobede Vlasina, dok po 3 puta su se radovali OFK Sinđelić, SFS Borac, Jagodina- Tabane.

Kad je reč o nerešnim utakmicama najviše u jednom  kolu ih je bilo čak 5 u 14 odigranom, dok po 4 remija je bilo u desetom i dvanaestom  kolu. Bez remija je bilo  u prvom odigranom kolu na samom startu. Dok po 1 nerešena utakmica u jednom kolu bilo je u trećem, četrtom, šetom, sedmom, devetom,  trinaestom  kolu.

Kad je reč o pojedinačnom učinku klubova  najviše nerešenih utakmica imaju  kao domaćini  Dunav sa 4 remija, zadim OFK Topličanin, SFS Borac, Moravac-Orin, Vlsina, Timočanin, Rembas. Bez remija na svom terenu je Jagodna-Tabane, Temnić1924, Trstenik PPTa po 1 nerešenu imaju  Radan, Jedinstvo(B), OFK Sinđelić. Kao gosti najviše remija imaju fudbaleri Budućnost sa 5 nerešenih, Radan i Jagodina- Tabane sa po 3 remija. Najmanje nerešenih  na gostovanju odnosno bez remija je Moravac-Orion, sa po 1nerešenu su Temnić 1924, TrstenikPPT, Dunav, Car Konstantin, Jedinstvo,  OFK Topličanin.

Sv ukuno najviše pobeda u jesenjem delu prvenstva imaju Jagodina-Tabane sa10 pobeda, OFK Sinđelić sa 9 pobeda. Dok po 7 puta su se radovali Budućnost, Vlasina, SFS Borac, OFK Topličanin. Sa po 6 pobeda su Radan, Timočanin, Moravac-Orion. Najmanje sa po 1 pobedom su Teminć1924, TrstenikPPT.

Naviše nerešenih imaju  Budućnost iz Popovca sa čak 7 remija, Vlasina, Timočanin,  na 6 utakmica, SFS Borac, Dunav i Rembas na po 5 utakmica.

Na 120 odigranih utakmica postignuto je ukupno 312 pogodaka. Od toga domaći timovi su pogodili gostujuću mrežu 190 puta, dok su gosti bili precizni 122 puta Njaviše pogodaka  u jednom kolu postignuto je u 13 kolu  kada su se strelci pogoidili  u metu 28 puta, zatim u 7 kolu sa 26 postigutih golova, i u  3 kolu sa24 postignuta pogotka. Najmanje pogodaka u jednom kolu bilo je u 8 kolu kada je  postignuto samo 14 golova, zatim  u predposlednjem 14 kolu 18 pogodaka i u  drugom i četvrtom sa po 19 golova.

Od 190 postignutih golova kao domaćini strelci domaćina su najprecizni bili u petom  I dvanaestom kolu sa po 17 golova, zatim u 13 kolu sa 16 pogodaka i u  9 kolu sa 15 golova. Najmanje su postigli u  10 kolu samo 8 golova u 4 kolu samo 9 golova  i u poslednjem 15 kolu sa 10 pogodaka.

Kao gosti najviše golova timovi su postigli u 7 kolu 15 pogodaka, u 10 kolu 12 pogodaka i u četvrtom, šestom,  i 15 kolu sapo 10 pogodaka. Dok najmanje su bili precizni klubovi kao gosti u 12 kolu sa samo 4 pogodaka, u trećem i petom kolu sa po 5 pogodaka.

Na svom terenu kao klub najviše pogodaka postigli su fudbaleri  Jagodina- Tabane 21 pogodak, zatim Timočanin 15, SFS Borac14golova i Dunav 13 pogodaka. Najmanje su bili precizni Temnić 1924 sa 5 postignutih pogodaka, zatim Car Kosntantin sa  8 golova, OFK Topličanin sa 9 datih pogodaka.

Na gostovanju  najviše puta mrežu domaćina pogodili su fudbaleri Vlasine čak 16 puta, zatim OFK Sinđelić 13 puta i Rembas 11 puta. Najmanje su pogodaka na gostovanju postigli Jedinstvo 3 pogodaka,  zatim TrstenikPPT, Temnić1924, Dunav su postigli po 4 pogodaka.

Na svom terenu najviše pogodaka primili su Trstenik PPT čak 17 golova, zatim Jedinstvo iz Bošnjaca 14, Temnić1924 13 golova, dok najmanje su kapitulirali na svom terenu OFK Sinđelići Budućnost  sa po  3 primljena gola, zatim po 5 primljenih imaju Radan, SFS Borac, Jagodina-Tabene, OFK Topličanin, Vlasina.

Na gostovanju najviše pogodaka primili su fudbaleri Temnić 1924 sa 28 primljenih golova, zatim TrstenikPPT sa 27 primljenih golova, Car Kosnantin sa 19 primljenih golova. Najmanje su kapitulirali kao gosti fudableri Budućnosti sa 3 primljena gola, zatim Timočanin i Jagodina- Tabane sa po 6 primljenih golova.

Njaviše na 15 odigranih utakmica precizni su bili Jagodina-Tabane i OFK Sinđelić sa po 29 postignutih pogodaka, dok po 22 puta su bili precizni  Vlasina, Budućnost, Rembas. Dok najmanje su postigli Temnić1924 samo 9 golova, zatim sa po 14 pogodaka TrstenikPPt, Jedinstvo iz Bošnjaca.

Najviše pogodaka na svih 15 odigranih utakmica primili su fudbaleri Trstenik PPT čak 43, Temnić1924 sa 41 primljenim golom i Rembas sa 27 primljenih pogodaka. Najmanje golova primili su Budućnost sa 6 primljenih, zatim Jagodina-Tabane sa sa11 primnjenih i OFK Sinđelić sa 12 primljenih golova.

Na 120 odigranih utakmica na samo 8 utakmica mreže su mirovale i to: u 5 kolu: Budućnost-OFK Sinđelić, u 8 kolu na 2 utakmice Vlasina- Budućnost i SFS Borac- Jagodina-Tabane, u 10 kolu  na utakmci SFS Borac-Budućnost i Car Konstantin- GFK Dubočica, u 12 kolu na utakmci Vlasina-Timočanin i Radan – Budućnost, u 14 kolu na utakmci Car Konstantin-OFK Sinđelić i OFK Topličanin –Budućnost. Mister bez pogodaka je FK Budućnost koja je na čak 4 utakmice odigrala bez pogodaka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print